Ce înseamnă training-ul “Devino Vindecătorul care ești”?

Publicat: 1 septembrie 2022
Comentarii: Fără răspunsuri

Astăzi o să vă vorbesc despre acest spațiu de vindecare pe care l-am deschis acum ceva timp: Devino Vindecătorul care ești, sub forma unui training online de vindecare intuitivă. După primul training ținut, mi-am dat seama câtă nevoie este de un spațiu de transformare pentru această categorie de suflete bătrâne/avansate care au nevoie să lucreze la vindecarea lor, pe toate dimensiunile ființei.

Mi-am dat seama că aceste suflete sunt atât de conectate cu propia esență la nivel multidimensional încât procesele de vindecare fragmentată (nivelul copilului interior, al traumelor din altă viață, al câmpului transgenerațional, al programelor și condiționărilor colective, al familiilor de suflete din astral – atunci când ne focalizăm pe aceste arii separat) foarte rar aduc rezultate pentru sufletele bătrâne/avansate. Tocmai pentru că aceste suflete au o structura complexă, vindecarea la care pot avea acces este deplină atunci când lucrăm pe toate aceste paliere, în același timp.

De fiecare dată, pentru mine este o bucurie și o onoare dincolo de cuvinte să ghidez suflete în această călătorie și să mă deschid și eu, împreună cu tot grupul, spre procesele care se întâmplă în plan subtil. Am învățat multe în acești ani alături de suflete dragi în spațiul numit “Devino Vindecătorul care ești”.

Voi împărtăși în continuare câteva din lecțiile sufletului care au ieșit la lumină în acest spațiu:

Puterea de transmutare a unui grup este uriașă și nu se compară cu nimic altceva. Diferența între cum intrăm într-un spațiu de transformare de grup și cum ieșim din el este atât de mare uneori încât nu o putem exprima. Ca un elastic care, o dată întins, nu mai poate reveni la forma inițială, susținerea unui grup ne ajută să ne întindem până la marginile conștienței și ale potențialului la care avem acces într-un anumit moment. Energia grupului ne susține să putem facem salturi cuantice, pe care nu le putem face doar prin muncă și efort individual, oricât ne-am strădui.

Conexiunile care se formează sunt puternice și în astfel de grupuri ne putem regăsi membri ai familiei de suflete. Participanții se simt conectați într-un mod dincolo de cuvinte, chiar dacă nu s-au văzut niciodată și chiar dacă în timpul trainingului interacționează doar online și foarte important, unii dintre ei continuă să se susțină după terminarea trainingului. Conexiunea în subtil lucrează dincolo de mintea noastră conștientă, iar sufletele celor din grup se susțin pentru a transcende tiparele pe care e nevoie să le lase în urmă și să învețe lecțiile de care au nevoie. Putem întâlni în grup și suflete care ne ajută să ne uităm mai mult spre ce părți din noi ținem în umbră. Orice este neacceptat și neintegrat în propria ființă ne va fi oglindit de ceilalți. Aceste oglindiri au încărcătură și sunt inconfortabile, dar sunt foarte valoroase. Dacă avem curajul să stăm în proces, fără să fugim și să evităm ce simțim, având curajul să ne retragem proiecțiile și să privim la ce ne deranjează cu adevărat, putem primi daruri de preț pe care doar dinamica unui grup ni le poate aduce.

Descărcările de energii sunt intense, pe diferite linii de destin și dimensiuni, pentru că spațiul este deschis la nivel multidimensional și la acest nivel ne stabilim intenția să lucrăm. Putem să vindecăm versiuni ale noastre blocate în iluzie și întuneric de sute de ani, sine ale noastre care și-au adus darurile pe Pământ și au fost respinse sau care au fost pedepsite pentru puterea lor de vindecare. Ne reluăm puterea din locuri nebănuite în care aveam blocate bucățele de suflet. Vindecăm traume stocate de mii de ani în memoria celulară. Ajungem la rădăcina unor tipare cu care ne luptăm de ani de zile în viața asta, fără să fi putut identifica sursa lor până în acest moment. Închidem bucle karmice de sute și zeci de ani. Ne hrănim copilul interior. Vindecăm traume trangeneraționale. Ieșim din programe ale conștiinței colective. Conștientizăm limitări și le lăsăm în urmă. În timp ce facem toată această muncă, simțindu-ne din ce în ce mai ușori, nu ne mai rămâne nimic de făcut decât să facem saltul spre conectarea cu Sinele Înalt, cu partea din noi constantă, egală cu ea însăși, care a fost mereu acolo, așteptând ca sinele nostru uman să-și aducă aminte cine suntem cu adevărat. Constatăm apoi că este din ce în ce mai ușor să stăm în Adevăr. În viața personală, profesională, misiune, relații, ne va fi din ce în ce mai greu să alegem altceva decât Adevărul în fiecare moment. În paralel cu munca pe care o facem la nivel personal, mergem la rădăcina tiparelor care stau la baza muncii noastre de vindecător, din toate viețile, toate liniile temporale și dimensiunile. Ne recuperăm puteri pierdute și daruri uitate. Readucem la noi ceea ce ne aparține de drept și am uitat, lăsat în urmă, pierdut, rătăcit.

Și ca totul să aibă sens și pentru mintea noastră și să capete structură, e important să învățăm și instrumente concrete prin care putem să aducem mai mult din darurile noastre aici, pe Pământ. Instrumentele sunt simple, așa cum munca de vindecare e simplă, deși nu e mereu ușoară.  Importantă este frecvența de pe care accesăm aceste instrumente și intenția cu care le accesăm.

E foarte mare nevoie în același timp să ne uităm spre părțile noastre întunecate atunci când ne pregătim să fim în serviciul celorlalți. Întunericul din noi e nevoie să fie asumat, integrat și aflat “în lumina reflectorului”, pentru a nu acționa din el atunci când suntem în serviciul celorlalți. Pentru a putea fi aliniați cu cea mai înaltă intenție pentru sufletele care vin spre noi pentru a beneficia de frecvența noastră de vindecători. Astfel învățăm să facem diferența între întunericul pe care îl avem de integrat, care își are sursa în interior și întunericul pe care îl avem de transmutat care poate proveni din afara noastră. Numai astfel putem să ajungem autentic la lumină și putem căpăta măiestrie în jocul dintre întuneric și lumină.

Procesul paralel între lucrul personal și a învăța să lucrăm cu alții ca vindecători reprezintă cel mai bun model de a împleti cele două aspecte pe termen lung. Acesta este modelul meu preferat: să ne facem temele personale, să continuăm să învățăm, să evoluăm, să transcendem versiunile noastre vechi în același timp în care îi servim pe cei din jur cu tot ceea ce suntem și cu toata cunoașterea la care avem acces într-un anumit moment. Am convingerea că nu este nevoie să așteptăm să fim perfecți pentru a lucra cu ceilalți. E important să învățăm să stăm cu paradoxul că suntem “capodoperă și work în progress” în același timp. Că deși mai avem de lucrat, de integrat, de vindecat, de evoluat, în același timp suntem minunat de aliniați și de întregi în esența a cine suntem, exact în acest moment în care citim aceste rânduri.

Călătoria fiecăruia este unică, dar de la un anumit nivel încolo, nimic din ce se petrece cu noi nu mai este doar personal. Orice tipar din care ieșim, orice limitare pe care o transformăm, orice program pe care îl lăsăm în urmă, orice condiționare de care ne dezidentificăm, orice lecție pe care o integrăm la nivel personal deschide portaluri de vindecare pentru alte suflete.

Să ne onorăm așadar pentru fiecare pas pe care îl facem pe Cale și să ne ținem în inimă cu blândețe, pentru că prin noi se vindecă secole de distorsiune și trăire în afara Adevărului. Să facem pași pe Cale cu fermitatea celui care cunoaște importanța muncii sale, fără să se ia prea în serios în același timp.

Pe cei care vă simțiți chemați de acest spațiu, vă invit cu bucurie să aflați mai multe despre Devino Vindecătorul care ești aici.

Următorul training se va desfășura între 20 octombrie-24 noiembrie 2022.

 • banner certificare
  banner certificare
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *