Ce înseamnă Divinul Feminin?

Publicat: 10 februarie 2022
Comentarii: Fără răspunsuri

Da, par cuvinte mari. Această sintagmă “Divin Feminin” despre care tot auzim pare alcătuită din cuvinte mari. Și pentru mine erau cuvinte mari. Până într-o zi, când m-am rugat să mi se arate ce înseamnă, la modul concret, Divinul Feminin într-o relație de cuplu. Din acel moment, pentru mine această energie a devenit palpabilă. Concretă. Este aici, în inima fiecărei femei, așteptând să fie dezvăluită, înflorită, crescută, arătată, manifestată și împărtășită.

Am scris tot ceea ce am primit răspuns de la sufletul meu în acea zi. Iată ce răspuns am primit:

Divinul Feminin

Divinul Feminin este în devoțiune față de Divinul Masculin. Nu față de personalitatea bărbatului cu care este într-o relație, ci față de masculinul autentic din el. Menținând aceasta devoțiune față de cine este el cu adevărat, îl poate ajuta pe bărbat să își manifeste potențialul său real.

Divinul Feminin îl ține pe bărbat responsabil de momentele și părțile din el când nu este aliniat la scopul lui și la esența Divinului Masculin, în același timp fără să îl pedepsească pentru rănile lui.

Divinul Feminin confruntă, cu o iubire mai înaltă, bărbatul iubit legat de părțile din el nealiniate, fără să îi fie frică că îl va pierde dacă face asta.

Canalizează energia Iubirii, prin inima și pântecul ei și o trimite bărbatului ei, pentru a-i susține scopul lui in lume și manifestarea celei mai înalte versiuni ale lui

Nu intră în rănile bărbatului, nu încearcă să îl repare, să îl salveze, să devină vindecătoarea sau terapeuta lui. Îl iubește prin toate aceste răni și susține, cu iubirea ei, esența lui și versiunea vindecată și aliniată a bărbatului ei. În același timp, are înțelepciunea să știe atunci când rana bărbatului are nevoie de altceva decât de iubirea ei.

Nu intră în a se extenua oferind și încercând să-l vindece, pentru că știe că iubirea vindecă doar atunci când e primită. Dacă bărbatul are locuri din el în care nu poate să primească, atunci ea își dă seama că, uneori, vindecarea bărbatului ei are nevoie de timp, spațiu, acțiuni de vindecare activă pe care el trebuie să le facă – singur sau sprijinit de alții.

Nu intră în luptă, competiție și certuri din rănile ei. Știe când este pe cale să acționeze dintr-o rană și aduce iubire în întreaga situație.

Nu taie părți din ea ca să fie acceptată, dar nici nu pasează responsabilitatea celuilalt să îi proceseze intensitatea și întunericul. Își ia în stăpânire tot ceea ce îi aparține.

Își respectă nevoile și se hrănește pe sine însăși. Știe ce o hrănește și își oferă timp și spațiu pentru hrana emoțională și spirituală.

Îl respectă pe el și nevoile lui, le cunoaște, le ia în serios și face atât cât îi stă în putere să vină în întâmpinarea lor.

Este în contact cu corpul ei și știe ce are nevoie în fiecare moment.

Își îndeplinește misiunea în viață, din energie feminină, din inimă și încredințare în fața vieții.

Îl sprijină pe el să-și îndeplinească scopul în viață, scopul lui divin, care îl împuternicește să fie cine e el cu adevărat. Nu cine crede partea rănită din ea că ar trebui să fie el, ca să îi umple golul ei interior.

Își întreține singură focul interior și curgerea energiei sexuale în corp. Știe că nu este responsabilitatea bărbatului să facă asta. Își asumă puterea personală și își cultivă energia sexuală și sexualitatea. Apoi, îl invită pe bărbat într-o realitate mai înaltă pe care o pot crea împreună: mai multă deschidere, plăcere, bucurie, împlinire, evoluție împreună.

Toate acestea și multe alte fațete ale Divinului Feminin vor fi aduse la lumină în trainingul Calea Divinului Feminin, la care vă invit în perioada 10-31 martie 2022.

Cu bucurie,
Mihaela Marinaș

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *