Vindecare si autovindecare

Când Sufletul te cheamă la capătul Pământului…

Sau la noul început al Ființei tale. Iar uneori nici nu seamănă a început, ci a continuare. A cine am fost, a cine sunt, a cine devin. A energiei care mă întregește și mă transformă în varianta mea cea mai apropiată de adevăr. A Iubirii care îmi învăluie viața doar pentru că i-am spus Da. Trăiesc o astfel de minune a începutului sau a continuării. La capătul lumii sau, cine știe, poate la începutul ei. Acolo unde am fost chemată să-mi reîntregesc Sufletul, pe un alt nivel. Pe continentul sufletului meu, timp de multe vieți, America de Sud.

Tot ceea ce trăiesc acum este un pas firesc pe care știam că îl am de făcut în această viață, încă de mică. Într-un fel care pare miraculos privind în urmă, sufletul meu a știut întotdeauna ce am de făcut. Nu aveam nici zece ani când îmi spuneam “Într-o zi mă voi duce la capătul Pământului”.

Totul a urmat cursul firesc în viața mea. Încet, încet a venit ziua în care am întâlnit motivul pentru care simțeam conexiunea incredibilă cu ceea ce numeam eu capăt al Pământului. Întâlnirea cu cealaltă parte a sufletului meu, Sufletul meu Geamăn a adus claritate totală. Tot ceea ce am simțit întotdeauna despre America de Sud nu venea doar din imaginația mea, ci de pe nivel mai mare, în care mă conectam cu planul sufletului meu, fără să știu la nivel conștient ce se întâmpla.

Pentru că da, lucrurile sunt acolo dinainte să fie acolo. Sufletul își cunoaște traseul încă de la începutul vieții. E nevoie însă să parcurgem pas cu pas traseul la nivel conștient și să facem loc treptat căii sufletului nostru, pentru a nu fi copleșiți prin revelarea bruscă a ceea ce ne-am ales să facem ca suflete în această viață.

Aflându-mă aici, îmi trec prin fața ochilor, prin gând și inimă, tot ceea ce a contribuit la acest moment. Toți oamenii din România mea dragă, de la familia mea, fostul meu sot, la prietenii pe care mi i-am facut și care pe parcurs au plecat din viața mea până la cei pe care îi am acum în viața mea și îmi sunt frați și surori de suflet. Fiecare vindecător, terapeut la care am fost și care a contribuit la vindecarea mea. Fiecare suflet care mi-a călcat pragul căutând îndrumare și ajutor la energia de vindecare care vine prin mine. Fiecare grup de constelatii la care am participat sau pe care l-am oferit. Sufletele care s-au conectat prin mine la energia ritualurilor Munay Ki, atât de dragi mie, tocmai pentru că vin din această parte de lume.  Fiecare moment în care am fost ghidată că sunt pe drumul sufletului meu. Fiecare suflet prin care mi s-a confirmat asta. Clipă de clipă, zi după zi, mi se umple inima de bucurie și onorez fiecare suflet care a avut impact asupra mea și asupra căruia am avut impact.

Totul capătă acum o altă dimensiune. Unele lucruri își arată importanța reală, altele și-o reduc drastic. Lucruri de care țineam cu dinții sunt eliberate în grabă. Atașamente care îmi limitau bucuria își pierd importanța. Tipare care îmi conduceau viața se rescriu. Suflete minunate din familia mea de suflete extinsă mi se arată, mi se revelează și mă susțin, chiar aici la capătul pământului. Îi vad pentru prima dată în viață, dar ne știm dintotdeauna.

Noțiunea de a fi în siguranță și fricile legate de supraviețuire capătă o altă conotație. Când te desprinzi de sistemul cunoscut de suport pe care îl ai în viața de zi cu zi acolo unde trăiești, fricile devin mai mari dar și susținerea Universului este pe măsură. Înveți să ai încredere în siguranța din interior și în propriul sistem de ghidare. Înveți să fii umil și să ai încredere că ești susținut de Univers. Înveți că poți avea încredere în oameni pe care îi vezi pentru prima dată în viață. Înveți unde să acorzi încredere și unde nu. Și îți dai seama că, doar pentru că ai avut curajul să ieși din zona de confort, primești în dar cadoul de a te simți în siguranță oriunde pe Pământ, pentru că ești protejat de ceva mai mare decât tine.

Dintre toate darurile primite într-o astfel de călătorie inițiatică, cel mai important este curajul de a-ți urma inima. Indiferent unde te duce ea. Și afli că, atunci când înveți să o asculți cu adevărat, nu te poate duce niciodată într-un loc greșit. Vei fi întotdeauna acolo unde ai nevoie să fii, dacă pui inima și chemarea sufletului  tău pe primul loc. Dacă iei frica de la conducerea vieții tale, chiar dacă sunt multe momente în care încă o simți. Dacă te lași condus de energia mai înaltă a sufletului tău, care știe întotdeauna unde e nevoie să ajungi.

Iar dincolo de toate astea, în procesul de reunire cu sufletul meu pe planuri diverse și multiple,  e pentru prima dată când simt în corp că aici și acolo, indiferent ce înseamnă aici și ce înseamna acolo, sunt unul și același lucru în energia sufletului. Separarea nu există, există doar Iubirea care ne poartă întotdeauna spre reîntregirea cu noi înșine. Există doar vocea sufletului care într-o zi nu mai poate fi redusă la tăcere. Exista doar Curajul căruia e nevoie să-i spunem Da. Și de fapt nici nu e vorba de atât de mult curaj, pentru că ce poate fi mai firesc decât să-ți urmezi vocea Sufletului?

În același timp, existăm în toate aspectele noastre, mai puțin luminoase și mai puțin curajoase. Când le învăluim cu lumina Sufletului nostru, până și ele ne conduc spre calea sufletului nostru. Pentru că întreg Universul, interior și exterior, conspiră la fericirea noastră, atunci când avem curajul să spunem Da sufetului nostru.

Voi reveni în România atunci când sufletul meu îmi va spune că e momentul și voi aduce cu mine toate inițierile și toată bucuria, frumusețea și expansiunea pe care le trăiesc aici.

Până atunci, sunt în continuare în serviciul sufletelor din România, așa cum mă știți și cum o fac deja de ceva timp, online. 

Mă pun la dispoziția voastră, de la capătul lumii, din România sau de oriunde mă duce calea Sufletului meu, cu tot ce sunt și devin, pentru a permite din ce în ce mai mult ca sufletele care vin în contact cu mine să se simtă împuternicite pe calea Sufletului lor.

Cu Iubire din suflet,
Mihaela Marinaș

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

4 comentarii

  1. Liviana spune:

    Iubirea iti lumineaza toate structurile cu o stralucire impecabila!!! Te iubesc, fiinta draga!!!!!

    1. Si eu te iubesc, draga mea Liviana! Te imbratisez cu toata iubirea mea!

  2. Mihaela spune:

    Radiezi ca un Soare, minunatie intruchipata pe Pamant! Imbratisari cu iubire! 😘

    1. Multumesc din suflet, draga mea! Te imbratisez cu tot Soarele din mine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *