Spiritualitate

Un mesaj special…pentru tine, de Paște

În pragul Învierii, e momentul să ne acordăm puțin timp pentru a citi aceste mesaje de Paște:

Drumul crucii trebuie să fie și ultima călătorie inutilă. Nu stărui asupra ei, ci alungă-i gândul ca unui lucru gata săvârșit. Dacă o poți accepta ca ultima ta călătorie inutilă, ești liber să te alături și Învierii mele. Până nu o faci însă, chiar că îți irosești viața.

Căci nu face decât să repună în scenă separarea, pierderea puterii, zadarnicele încercări și compromisuri ale eului și, în cele din urmă, răstignirea trupului sau moartea.

Aceste reiterări sunt interminabile până nu renunți la ele voluntar. Nu fă greșeala patetică de-a te agăța de bătrâna cruce.

Singurul mesaj al răstignirii e acela că poți birui crucea. Până atunci, ești liber să te răstignești de câte ori vrei. Nu asta e evanghelia pe care am avut de gând să ți-o ofer. Avem de întreprins o altă călătorie, și lecțiile acestea te vor ajuta să te pregătești pentru ea, dacă le citești atent.”

Extras din “Curs de miracole”, Foundation for inner peace

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *