Un mesaj special…pentru tine, de Paște

Publicat: 5 aprilie 2018
Comentarii: Fără răspunsuri

În pragul Învierii, e momentul să ne acordăm puțin timp pentru a citi aceste mesaje de Paște:

Drumul crucii trebuie să fie și ultima călătorie inutilă. Nu stărui asupra ei, ci alungă-i gândul ca unui lucru gata săvârșit. Dacă o poți accepta ca ultima ta călătorie inutilă, ești liber să te alături și Învierii mele. Până nu o faci însă, chiar că îți irosești viața.

Căci nu face decât să repună în scenă separarea, pierderea puterii, zadarnicele încercări și compromisuri ale eului și, în cele din urmă, răstignirea trupului sau moartea.

Aceste reiterări sunt interminabile până nu renunți la ele voluntar. Nu fă greșeala patetică de-a te agăța de bătrâna cruce.

Singurul mesaj al răstignirii e acela că poți birui crucea. Până atunci, ești liber să te răstignești de câte ori vrei. Nu asta e evanghelia pe care am avut de gând să ți-o ofer. Avem de întreprins o altă călătorie, și lecțiile acestea te vor ajuta să te pregătești pentru ea, dacă le citești atent.”

Extras din “Curs de miracole”, Foundation for inner peace

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *