Tu esti misiunea ta sacra

Publicat: 26 octombrie 2015
Comentarii: Fără răspunsuri

Tu esti misiunea ta sacra.

Nu esti rusinea, fricile, adictia, jocurile manipulative, vinovatia, mesajele negative internalizate…Nu esti rezistenta pe care o manifesti in fata caii tale reale…Nu esti judecata de sine…Nu esti tiparele tale disfunctionale…

Nu esti trapa de evacuare pe care o folosesti mult prea des…nu esti pesimismul tau legat de imposibilitatea existentei unei vieti pline de semnificatie. Nu esti aici doar ca sa supravietuiesti si sa suporti.

Tu esti misiunea ta sacra.

Indiferent ce ti-au spus ceilalti despre cine esti tu, indiferent cate greseli ai facut in trecut, esti aici avand o misiune sacra in esenta fiintei tale. Daca nu ar fi fost adevarat, nu ai fi reusit sa te nasti. N-ai fi depasit niciodata ceea ce deja ai depasit in viata ta.

Tu esti misiunea ta sacra.

Oricare ar fi caile tale de distragere, amanare, inarmare, evitare, alterare, artificializare, externalizare si superficializare a vietii tale…te incurajez sa te opresti acum.

Nu este un joc, este complet real, acest scop sacru care curge prin venele sufletului tau tipand sa fie auzit dincolo de evitarea pe care o practici.

In masura in care iti identifici si onorezi calea reala in aceasta viata, vei cunoaste satisfactie reala si pace reala in sufletul tau…

Vei fi infuzat cu vitalitate si focus clar, iar noi posibilitati vor aparea acolo unde inainte erau obstacole. Vei cunoaste o pace care te va proteja impotriva nebuniei lumii, o claritate a directiei care te va purta de la o satisfactie la alta…

Viata va avea provocarile sale, insa le vei face fata diferit, imbracat in autenticitatea scopului care vede prin ochii a ceea ce conteaza cu adevarat. In masura in care eviti cautarea acestui scop, vei trai viata pe jumatate…evitarea ta se va manifesta ca boala, perpetua insatisfactie, probleme emotionale, depresie, tipare distructive, toate pornind ca o reflectare a propriei alienari de insasi radacina fiintei tale…

Iar adevarul este ca nu poti scapa de realitate si ca ar trebui sa-ti fie mai frica de evitarea propriei cai decat de a merge pe ea.

Tu esti misiunea ta sacra.

Si nu conteaza ce-ti spune oricine altcineva despre cine esti. Este calatoria ta. Chiar si cei cu cele mai bune intentii nu-ti cunosc calea pe care esti aici ca sa mergi.

Adevarata calatorie nu este una de adaptare a noastra la viziunea altor persoane, ci consta in a cladi cu mainile noastre ceea ce suntem. Lutul cu care lucram este prezent deja adanc in oasele noastre, asteptandu-si exprimarea. Esti sculptorul propriei realitati – nu inmana uneltele tale altei persoane.

Doar tu poti sti calea pe care te afli aici sa mergi …este o decizie personala si nu trebuie sa fie ceva grandios. Scopul tau poate sa fie simplu: sa inveti sa asculti mai bine, sa te bucuri de momentul prezent fara sa-ti stai in propria cale…

Orice ar insemna crestere pentru tine, oricare ar fi modul in care gasesti pace cu calea, oriunde si oricum te simti fara masti si autentic…acela e scopul tau…in aceasta lume in care supravietuirea este totul si in care ajungem sa ne definim prin ceea ce ne ajuta sa facem fata zilei, prin mastile care ne ajuta sa punem paine pe masa, prin modul in care putem sa facem fata acestei vieti provocatoare.

Ne aflam insa la inceputul unei cai noi, o cale de a fi care-si are sursa in cine suntem cu adevarat, nu in ego-ul nostru, nu in masca supravietuitoare, nu in masca falsa a puterii noastre ascunse, ci in fata noastra reala, calea adevarata, extensia reala a cine suntem cu adevarat si a unei vieti care exprima pe deplin maretia care zace in interiorul tau. Scopul tau real poate fi acoperit de praf, poate fi ascuns vederii, insa este inca acolo, continand posibilitati infinite…

Tu esti misiunea ta sacra.

Acesta este un apel la actiune. Un apel la autenticitate. Un apel pentru a te dezgropa din mormanul de rusine si indoiala de sine care paraziteaza omenirea.

Un apel pentru a face munca de a lucra cu pattern-urile tale prin care te sustragi de la indeplinirea misiunii tale si a scoate la iveala propriul scop in aceasta viata. Ce ai venit sa inveti? Ce ai venit sa depasesti? Ce esti aici sa exprimi? Cum arata fata ta autentica? Cine esti tu, dincolo si mai presus de tot zgomotul…nu este despre bani, despre abundenta, sau despre gratificarea ego-ului, ci este ceva real- adevarul vulnerabil si curajos despre tine, despre cine esti si de ce esti aici.

Te incurajez sa iei in calcul problema scopului sacru in mod serios…si sa nu o amani pentru inca o ora, o saptamana, pana cand iesi la pensie, pana in viata urmatoare, pana cand termini scoala, sau relatia…ci sa o iei in serios acum.

Sa muncesti cu adevarat sa afli ce zace in interiorul tau, ce trebuie sa exprimi, sa manifesti si sa exprimi, ce esti aici sa oferi, sa imparti, sa inveti, sa creezi, sa dansezi…

Nu stii cat de mult mai ai, poate 60 de ani, poate 60 de secunde, poate nu vei ajunge la pensie, poate nu vei mai trai nici pana maine dimineata, insa daca iti cauti scopul si traiesti in adevarul tau, nu vei suferi atunci cand va fi timpul sa-ti parasesti corpul in viata asta, ci vei trai o viata autentica in fiecare moment care-ti este dat.

Acest lucru nu este putin in lumea asta distrasa, in care mass-media inconstienta si marketerii manipulativi incearca sa ne infricoseze pentru a ne inchide in scenariul lor…

Tu ai deja un scenariu si traiesti profund in interiorul tau…acel scenariu este scopul tau, ceea ce esti aici sa exprimi, sa inveti, sa incorporezi, sa manifesti…

Deci tu decizi ce scenariu sa citesti – nuvela fictiva scrisa de cei care nu stiu cine esti tu cu adevarat sau cartea sfanta scrisa de spiritul tau glorios. Cand pasesti pe poarta scopului tau sacru, pasesti inspre tine insuti. Tu esti misiunea ta sacra, nu te opri pana cand nu o gasesti.

Jeff Brown
www.soulshaping.com

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *