Secretul matricei

Publicat: 8 iulie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

secretele matricei
secretele matricei


Aceasta carte, aparuta recent la Editura For You,  vorbeste despre partile din noi care locuiesc in alte dimensiuni si care ne afecteaza viata fizica, nu doar influentand, ci chiar si creandu-ne sau distrugandu-ne sanatatea. Aceasta carte (la fel ca si cartea ” Secretul ” )ne va ajuta sa ne largim sistemele de cunoastere si de convingeri despre cine suntem “noi” si care sunt intentiile noastre.

In aceasta epoca, asistam la o crestere dramatica a frecventelor electromagnetice in viata noastra. Cu valul de noi descoperiri bazate pe forte electromagnetice, aceasta energie nevazuta va deveni o parte inca si mai importanta din viata noastra. Unul din obiectivele acestei carti este sa ne ajute sa facem fata cresterii incredibile a frecventelor electromagnetice care ne-ar putea inunda in prezent si care provoaca o noua dizabilitate, numita “hipersensibilitate electromagnetica”.

In primul rand, trebuie sa fim constienti de faptul ca avem si alte corpuri energetice, ca avem centri energetici, numiti chakre, care imping energia de la un corp la altul, dintr-o dimensiune in alta. Ca mintea noastra are o forma care se schimba odata cu gandurile si ca acea schimbare creeaza “dispozitiile?” Ca ceea ce moare este corpul nostru fizic, iar partile din noi, care sunt in alte dimensiuni, nu mor.

Cartea ofera informatii despre fiecare parte din ansamblul nostru energetic, pentru a putea intelege mai bine scopul individual al fiecaruia.

Corpul fizic

Noi il numim corpul nostru, ca si cum am avea unul singur. Insa el este unul dintre mai multe- si este ultimul corp care se imbolnaveste. Atunci cand se imbolnaveste corpul fizic, sunteti bolnavi de vreme indelungata la nivelul celorlaltor corpuri energetice, inainte de aceasta manifestare efectiva.

Corpul eteric

Acest corp este structurat ca forma corpului vostru fizic, deoarece este matricea din care apare corpul vostru fizic. Corpul eteric are mai multe nume: corp electric, aura sanatatii, matricea. Corpul eteric este facut din ceea ce arata ca o retea de cabluri, ca o plasa sau o panza. Aceste stringuri sau linii de forta conduc energii electromagnetice.

Corpul astral

Este numit si corpul emotional. Are si el forma corpului fizic, dar este plin in culori miscatoare, care se schimba in functie de dispozitia noastra. Acest corp se poate fragmenta atunci cand “simtim prea mult”, sau atunci cand ne negam emotiile si , adesea, aceste fragmente se ataseaza de altii. Acest corp se deplaseaza foarte mult. El poate sa intreprinda calatorii astrale in timpul noptii dar si in timpul zilei, astfel incat sa devenim ceea ce se numeste, de obicei, o personalitate multipla. Este partea de spirit din voi care traieste si dupa moarte. Acest corp poarta foarte mult din constiinta noastra. El are o viata proprie si poate sa faca implozie, daca ii reprimati reactiile emotionale. Aceste implozii pot sa declanseze o boala.

Corpul mental

Forma lui consta in tuburi din sistemul de nadisuri, rauri de energie care arata ca ramurile unui copac, cu cinci degete la capatul fiecarei crengi. Exista 72.000 de astfel de tubule, numite fluxuri mentale. Ele sunt niste microfilamente conductoare de constiinta. In multe cazuri, in loc sa fie individualizate, ele sunt prinse laolalta si creeaza un efect ca de funie, sau sunt mototolite ca niste “ghemuri de par”, care blocheaza fluxuri de energie si va imbacsesc memoria.

Aceste fluxuri mentale sunt conductori de constiinta, care deplaseaza gandurile si emotiile inainte si inapoi, la casa, la copii, la contul din banca, la colegi si la orice altceva pe care va concentrati. Ele creeaza problemele omenesti legate de atasament. Nici acest corp nu moare, asa ca, daca va atasati prea strans de ceva, in timpul vietii corpului fizic, puteti ramane atasati, chiar si atunci cand nu mai aveti o prezenta in acea dimensiune.

Corpul intentional/cauzal

Este parte cea mai importanta din noi. El detine intentiile noastre adevarate, cele mai profunde. Avem responsabilitatea de a-l proteja, pentru a crea realitatea pe care o intentionam cu adevarat. Corpul nostru intentional se suprapune peste sira spinarii, pornind din centrul partii posterioare a capului si sfarsind in partea inferioara a coloanei vertebrale. Corpul intentional nu este usor de ranit, in afara de cazul in care este supus unei traume emotionale oribile, sau unei experiente negative cu drogurile.

Corpul intentional nu moare odata cu corpul fizic, prin urmare, intentiile noastre sunt purtate dintr-o viata in alta.

Amenintari moderne la adresa corpurilor noastre energetice

Responsabilitatea noastra este sa ne ingrijim de propriile corpuri si, dupa ce incorporam aceste informatii in constienta noastra, putem sa facem ceea ce este necesar pentru a le cultiva si a le proteja. Spre deosebire de trecut, in aceasta perioada din istorie,  corpul cel mai vulnerabil este corpul electric-matricea.  Exista doua moduri principale in care ea poate fi afectata: prin reprimarea emotiilor negative, lucru care sparge corpul electric din interior spre exterior, iar al doilea este  prin expunerea la frecvente electromagnetice in exces.

Corpurile noastre traiesc cu elemente din natura; asadar, contactul cu natura este esential pentru mentinerea sanatatii. Lipsa de hrana naturala pentru corpurile energetice, in combinatie cu radiatiile electromagnetice, ne influenteaza destinul, distrugand protectia naturala a spatiului si a ansamblului nostru energetic.

Cum putem face sa ne ferim de acest pericol si sa ne pastram sanatatea tuturor corpurilor noastre sunt detalii pe care le putem afla citind cartea. Va invit sa o faceti!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *