Ritual de Luna Plina pentru eliberare si manifestare

Publicat: 18 august 2016
Comentarii: 2 Răspunsuri

Orice ritual de Luna Plina pe care il facem poate fi un moment profund vindecator pentru fiecare dintre noi. Luna Plina este un moment prielnic pentru eliberare si pentru conectare cu femininul, emotionalul, aspectele creative si hranitoare din vietile noastre.

Un ciclu complet al lunii dureaza exact 28 de zile, energia fiind diferita in functie de fazele lunii.

Fazele Lunii

 • Luna Noua: un nou ciclu. Energie a noilor posibilitati. Timp sa setezi intentiiile pentru ceea ce vrei in viata ta.
 • Luna in crestere: crestere, actiune continua, rezultatele vor veni
 • Luna Plina: maree inalta, amplificatoare si creativa. Timpul sa eliberezi ceea ce nu-ti mai serveste, ceea ce nu mai ai nevoie in viata tau sau un aspect din tine pe care l-ai depasit.
 • Luna in descrestere: retragere, repozitionare
 • Luna intunecata: timpul de a merge in interior. Solitudine. Un timp in care revelatiile pot aparea puternic din interior. Este important sa lasam spatiu pentru desfasurarea spiritului, in pregatirea pentru noul ciclu si pentru noul inceput.

Ritual de Luna Plina

Luna Noua marcheaza inceputul ciclului. Luna Plina este eliberarea.

La Luna Plina, energia este puternica si intensa. Acest lucru te ajuta sa actionezi – in special referitor la intentiile pe care le-ai stabilit la Luna Noua, cu doua saptamani in urma.

Este un moment perfect sa eliberezi ceva care nu iti mai serveste. Sau sa dai drumul la ceva de care nu mai ai nevoie in viata ta. Sau o oportunitate de a elibera un aspect din tine pe care l-ai depasit.

Un ritual de luna plina este un mod puternic de a invoca acest lucru. Un ritual este un set de actiuni, cu valoare simbolica, facute intr-o maniera ceremoniala. Eliberare. Curatare. Despovarare.

Iesi din ceea ce este vechi, iti celebrezi existenta pasind din vechiul mod de a fi/vechea identitate/comportament/atitudine/relatii/cadru/situatie.

Ritualul marcheaza o transformare interioara, intr-un mod ceremonial. Ii arati universului si tie ca esti pregatit sa lasi noul eu sa iasa la suprafata. Faci loc pentru noi oportunitati magice sa vina la tine.

Un ritual de luna plina pe care il poti face acasa:

Ce ai nevoie: pix, hartie, chibrituri, lumanare, doua boluri mici, apa

Daca este posibil, fa asta afara sub luna plina, conectandu-te direct cu mama natura si energiile lunii.

Daca nu poti sa stai afara, cauta un loc linistit in care sa poti fi tu cu tine.

 1. Curata-ti energia. Imagineaza-ti ca stai sub apa unei cascade si ca permiti energiilor negative si care nu-ti mai servesc sa fie spalate.
 2. Creeaza un spatiu sacru. Cauta un loc linistit unde sa stai, sa te cureti, creeaza-ti un altar cu cristale sau alte lucruri speciale pentru tine.
 3. Aprinde o lumanare, umple un bol cu apa – pune-le pe amandoua in fata ta, alaturi de un alt bol gol.
 4. Respira profund, centreaza-te si incepe sa scrii pe o bucata de hartie ce vrei sa eliberezi din viata ta, ce credinte limitative vrei sa eliberezi, ce nu iti mai serveste si ce este momentul sa lasi sa plece.
 5. Cand ai terminat lista, semneaza si dateaza pagina.
 6. Respira profund si spune: “Acum dau drumul acestui lucru. Si asa este.” Apoi plaseaza un colt al bucatii de hartie peste lumanare pentru a arde pagina (arunca pagina in bolul gol pe masura ce arde), privind flacarile cum consuma ceea ce arzi si fumul ducand intentia ta la Univers.
 7. Pune-ti mainile in bolul cu apa. Semnifica curatarea vechiului si deschiderea fata de nou.
 8. Stai in tacere. Poate ca vei vrea sa-ti pastrezi lumanarea arzand pentru o vreme.

Este doar o sugestie pentru un ritual de Luna Plina pe care-l poti face. Lasa-ti intuitia sa te ghideze. Poate ca vei vrea doar sa stai cu lumanarea aprinsa si sa nu arzi foaia. Poate ca vei vrea sa faci o baie parfumata ca parte a ritualului. Sau vei vrea sa meditezi si sa eliberezi astfel, fara sa scrii.

Fa ceea ce functioneaza pentru tine si ceea ce te face confortabil. Totul se reduce la intentie. Cat timp stai centrat in modul cum faci lucrurile, rezultatele vor veni de la sine.

Sursa: http://trueshiningself.com/

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *