Miracole si posibilitati: alinierea planetelor (7 ianuarie-6 februarie)

Publicat: 9 ianuarie 2017
Comentarii: 2 Răspunsuri

Pe 7 ianuarie am experimentat un eveniment astrologic unic, care deschide poarta pentru miracole si posibilitati – toate planetele s-au aflat in miscare directa.

De-a lungul timpului, in orice moment exista cel putin o planeta in miscare retrograda. Foarte rar toate planetele se aliniaza in miscare directa.

Aceasta faza va dura pana pe 6 februarie, cand Jupiter intra in miscare retrograda. Este un eveniment major si pentru ca s-a intamplat intr-un mod deosebit. Venus s-a mutat in Pesti iar Mercur s-a intors in miscare directa la inceputul Anului Nou.

Explorarea posibilitatilor

Este clar ca este un moment pentru actiune si pentru a explora posibilitatile al caror glas ne cheama de ceva timp. Si a lasa spatiu pentru miracole.

Ceea ce este menit pentru noi va ateriza in viata noastra, la momentul potrivit. Nu este posibil sa ne incurcam viata atat de tare incat sa ne simtim fara speranta.

Chiar si asa, divinul orchestreaza evenimente imposibil de ignorat si ne arunca in cale miracole neasteptate.

Uneori declaram raspicat ca am mers mai departe si ca ne-am indreptat intr-o noua directie. Alteori, indiferent cat de departe ne ducem, forta divina ne intoarce acolo unde eram.

In aceasta perioada, se pare ca ceata incepe sa se ridice. Incepe sa existe claritate legat de o situatie pe care am crezut-o rezolvata.

Iar uneori, chiar daca ni se pare ca ceva se sfarseste, Universul ne arata de fapt ca acesta a fost doar primul act.

Manifestare si miracole

Luna urmatoare, chiar daca vrem sau nu, ne va oferi capacitatea de a schimba totul intr-o secunda.

In zonele in care te simti blocat, lucrurile vor incepe brusc sa se clatine, pentru a revela informatii noi si solutii la care nu te-ai fi gandit. Unde a existat lupta, acum exista doar pace.

Indecizia poate sa  devina nimic altceva decat o amintire slaba a momentelor in care capul si inima ta se luptau sa decida viitorul.

Adevarul este ca nicio schimbare mare nu vine fara sa creeze haos. Exista posibilitatea ca luna ianuarie sa fie ca un glob din acela cu zapada in el pe care copilul nu poate rezista sa-l zdruncine ca sa vada ce s-ar putea intampla.

Suntem ghidati, ni se da minte limpede si curaj. Este momentul sa realizam ce se intampla si ce sentimente circula prin noi.

In Februarie, vom avea ultima eclipsa dintr-un ciclu care a inceput in Septembrie. Daca ne gandim ca o sa lasam 2016 cu totul in urma, e posibil sa nu fi inteles inca ca, in realitate, nu exista sfarsituri reale.

Situatiile se transforma, evolueaza si ajung sa fie mai frumoase decat am fi putut anticipa.

Claritate si viziune

Lucrul pe care trebuie sa ni-l amintim in aceasta luna este claritatea. Poate ca in aceasta luna, mai mult decat in oricare alta in ultimul timp, vom incepe sa vedem clar in situatii din viata noastra. Va exista un sens al tuturor lucrurilor care s-au intamplat in ultimii ani.

Este un moment in care lucrurile pur si simplu se vor aseza la locul lor.

Este un moment in care planetele se aseaza in aliniament divin si realizam cu totii ca asta a fost planul.

Si asa putem intelege, intr-un final, ca nu am fost niciodata in afara traseului – doar ca nu am stiut destinatia.

Toate astea inseamna ceva. Nu sunt coincidente, ci sunt sincronicitati. Uneori, miracole.

Se spune ca putem cere Universului toate semnele pe care le vrem, dar ca, in ultima instanta, vedem ce vrem sa vedem atunci cand suntem pregatiti sa vedem.

Luna ianuarie ne adreseaza o singura intrebare: Esti pregatit? Esti pregatit sa vezi toate lucrurile la care erai prea speriat sa te uiti? Esti pregatit sa vezi viata care-ti este destinata?

Poate ca nu exista alegeri definitive si sfarsituri. Dar din cand in cand, Universul si Dumnezeu conspira sa ne dea o sansa sa avem viata pentru care ne-am rugat intotdeauna. Singura noastra sarcina este sa ascultam.

Misiunea noastra pe parcursul acestei luni este sa fim deschisi la schimbare, astfel incat sa ne permitem sa fim condusi acolo unde avem nevoie sa fim, in loc sa ne cimentam picioarele in rezistenta.

Pentru ca, din cand in cand, chiar se intampla miracole. Doar daca le lasam.

“La ce ne folosesc aripile fara curajul de a zbura?” Atticus

 

Sursa: elephantjournal.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *