luna plina in balanta
Spiritualitate

Luna Plina in Balanta: Dar cosmic

Aceasta Luna Plina in Balanta din 11 aprilie este un dar cosmic de care poti beneficia indiferent de circumstantele tale.

Raiul se deschide pentru a imprastia iubire, lumina si speranta, chiar si in mijlocul adversitatii.

Luna Plina in Balanta se intalneste cu Jupiter pentru prima data si ultima data in acest an. Jupiter este planeta care extinde tot ce atinge, aducand bucurie, optimism si noroc.

Aceasta Luna Plina este un eveniment special. Putem sa ne reindragostim de viata, de noi insine si de lucrurile simple din jurul nostru care ne ofera bucurie.

De la un act de bunatate fata de un strain pana la a vedea lucrurile intr-o lumina mai pozitiva. Poate ca am vazut atata disperare la stiri in ultimul timp incat am uitat ca iubirea, compasiunea si miracolele sunt disponibile peste tot in jurul nostru.

Luna Plina in Balanta: Intentii si miracole

“Sunt doar doua moduri de a-ti trai viata.
Unul este ca si cum nimic nu este un miracol.
Altul este ca si cum totul este un miracol”  – Albert Einstein –

Venus este planeta finantelor, a creativitatii si a frumusetii. Astfel, acum avem oportunitati de a imbunatati aceste arii din viata noastra.

Exista ceva magic in aceasta Luna Plina. Puterea de atractie este multiplicata. Asa ca este un moment minunat sa ne setam intentiile. Nu fi surprins daca ele se materializeaza instantaneu.

“Orice creezi in viata ta trebuie sa creezi mai intai in imaginatia ta.” – Tycho Photiou

Oricare ar fi circumstantele prezente, putem sa ne conectam acum cu mai multa iubire, lumina si speranta in vietile noastre.

Incredere in proces

E nevoie sa avem incredere in procesul nostru, care este spre binele nostru suprem, sa eliberam si sa vindecam blocajele. Venus ne cere sa acceptam realitatea asa cum este si sa eliberam iluziile.

Luna plina ne lumineaza calea si ne ofera o promisiune reala pentru lucrurile mai bune care urmeaza. Ne putem astfel conecta la determinarea de a ne misca inainte si de a elibera trecutul. Oricare ar fi situatia curenta, aceasta luna plina iti va oferi optimism si speranta.

“Speranta vede invizibilul, simte intangibilul si dobandeste imposibilul.”

In acelasi timp exista si energii tensionate pe care le putem folosi ca sa initiem schimbari si expansiune in viata noastra. Pot aparea situatii tensionate in jurul ideii de putere si de expansiune a Ego-ului prin putere.

“Accepta-te, iubeste-te si continua sa mergi inainte. Daca vrei sa zbori, lasa greutatile care te trag in jos.” ― Roy T. Bennett, The Light in the Heart

 

Sursa: Lovehaswon.org

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *