Luna Noua in Leu: Dragoste si curaj

Publicat: 30 iulie 2016
Comentarii: 2 Răspunsuri

Pe 2 august avem Luna Noua in Leu.

Avem cu totii nevoie de o sustinere energetica  in aceasta perioada. Aceasta Luna Noua in Leu ne va energiza sufletul si inima astfel incat sa mergem inainte cu gratie, usurinta si mult curaj.

Tema acestei Luni Noi in leu este distractia si creativitatea. Avem astfel o nota diferita fata de lunile trecute, cu toata munca de eliberare si curatare prin care am trecut.

Creativitatea nu este un atribut exclusiv al artistilor. Cu totii avem potentialul creativitatii in noi.

Luna Noua in Leu: orice vrem sa cream este posibil acum pentru noi

De fapt, punand efort constient in ariile vietii noastre pe care vrem sa le revitalizam, vom incepe sa dam tonul pentru restul lunii august.

Luna Noua semnifica un timp al noilor inceputuri. Daca te acordezi la zumzetul sufletului, vei fi capabil sa intuiesti unde te va duce acest nou inceput.

Am trecut prin multa curatare profunda in trecut. Acum avem un val nou de energie creativa intrand in vietile noastre. E momentul deci sa stim: nu este nimic ce nu putem face.

Leul este semnul curajului, al distractiei si al lidershipului.

Este de asemenea un semn de foc care tanjeste dupa stabilitate, rutina si ordine.

Curaj si energie noua la Luna Noua

Combinand aceste energii, poti ajuta la stabilirea intentiei pentru ariile vietii tale in care ai vrea sa ai mai mult curaj.

 In ce arie din viata ta ai vrea sa fii regele junglei?

In ce arie ti-ar folosi mai mult curaj?

In ce arie ai putea sa te distrezi mai mult?

Plantarea semintelor in aceste arii va fi mai usoara cu ajutorul aceste Luni Noi si a planetei Marte. Marte a fost o planeta cruciala in 2016, din cauza tiparului retrograd care a inceput in Aprilie.

Pana la sfarsitul lui August, Marte se va intoarce la viteza si forma sa uzuala. In timpul acestei Luni Noi vom gusta din optimismul lui Marte.

Marte este planeta actiunii si a energiei. Daca te-ai simtit nemotivat si letargic in legatura cu a face planuri si a actiona in viata ta, aceasta energie letargica se va sfarsi.

In timpul Lunii Noi, Marte va intra in Scorpion, acolo unde s-a intamplat multa transformare si curatare. Apoi, se va muta in semnul Segetatorului.

Este o schimbare de energie foarte bine primita. Te va ajuta sa gandesti mai pozitiv si sa fii mai deschis in fata viitorului.

La un nivel mai profund, te vei simti imputernicit de obstacolele din viata ta. Vei fi mai optimist in legatura cu orice obstacole care ti-au fost trimise in cale.

Iti poti canaliza leul si leoaica interioara pentru a avea mai multa incredere si pentru a trai fara frici in ce priveste calea ta, scopul si destinul tau.

Luna Noua in Leu: noi inceputuri in dragoste

Energia Leului este legata de inima si chakra inimii. Subiectele legate de dragoste pot aparea in prim-plan in jurul acestei Luni Noi. E posibil sa simti un magnetism si o atractie fata de oameni, mai mult decat de obicei.

Poti primi incurajarea sa cunosti pe cineva nou si sa-ti urmezi inima atunci cand e vorba de iubire.

Energia inimii va fi amplificata in jurul acestei luni noi.Va fi un moment minunat si pozitiv legat de vindecare in problemele inimii.

Daca e nevoie sa-ti vindeci inima franta sau te simti blocat in chakra inimii din orice motiv, aceasta Luna Noua in Leu te va ajuta sa cureti si sa eliberezi orice nu iti mai serveste.

Pentru ca acest proces sa se intample, va trebui sa te deschizi inspre a te acorda la intelepciunea inimii. Asta nu va fi greu de facut, multumita energiilor minunate trimise de aceasta Luna Noua.

Aceasta Luna Noua este foarte pozitiva si te va ajuta sa aduci mai multa distractie, iubire, creativitate si curaj in viata ta.

Ramai deschis la energia acestei Luni Noi si priveste unde te poate conduce, pentru ca august va fi o luna cu energie frumoasa.

 

Sursa: http://foreverconscious.com/

 

 • banner certificare
  banner certificare
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *