luna noua in gemeni
Spiritualitate

Luna Noua in Gemeni: Inflorirea dragostei si a prosperitatii

Luna Noua in Gemeni din data de 5 iunie este din nou un eveniment special. Soarele si Luna sunt cuplate cu Venus in Gemeni. Aceasta energie aduce un inceput nou in viata ta, o data cu aceasta Luna Noua in Gemeni.

Gemenii sunt un semn social. Este timpul sa iesi in comunitate. Sa-ti faci conexiuni. Sa faci lucruri noi pe care le gasesti interesante. Sa mentii mintea incepatorului. Este una din cele mai importante Luni Noi ale anului.

Exista o cvadratura implicata in aceasta Luna Noua in Gemeni. Asta implica Saturn, Neptun si Jupiter. Este vorba despre a te elibera de credintele limitative. Prejudecatile si opiniile trebuie eliberate de asemenea. Curata-ti mintea de trecut.

Permite perspectivei proaspete sa patrunda in viata ta. Permite ca astazi sa fie prima zi din viata ta. Trecutul nu este acelasi lucru cu viitorul. Exista un potential nelimitat al spiritului uman. Mentine-ti mintea deschisa. Deschide-ti inima si lasa lumina inauntru. O noua zi este la orizont.

Iesi in comunitate. Fa lucruri care sunt amuzante. Joaca-te. Incearca activitati noi. Indeparteaza-te de telefon. De aparatele electronice. Vorbeste cu oamenii care se afla in fata ta. Fa-ti prieteni noi. Fa lucruri doar de dragul de a face acele lucruri.

Urmeaza-ti bucuria. Ceea ce te intereseaza. Fii curios. Fa lucruri doar pentru placerea de a face lucruri. Ai incredere in instinctele tale. Ia-ti in stapanire autoritatea interioara. Da-ti permisiunea sa descoperi cine esti astazi. Nu cine ai fost. Ci noul Eu care se naste acum.

Nu te mai critica. Da drumul nevoii de a fi perfect. Da drumul nevoii de a avea dreptate. Esti demn. Meriti bucurie. Iarta-te. Toate lucrurile sunt posibile pentru tine daca ai incredere in instinctele tale. Pune in programul tau activitati care sunt doar pentru placerea ta. Asta iti va oferi un motiv sa astepti cu drag fiecare saptamana.

Soarele va cupla cu Venus in 6 iunie. Simte dragostea. Imparte dragostea. Fii dragoste. Indiferent de problema. Dragostea este raspunsul.

Esti o fiinta spirituala. Esti un zeu/o zeita pe pamant. Fa ceea ce iti da putere. Nu-ti ascunde puterea. Stapaneste-o. Asta este dragoste. Dragostea asta dureaza.

Iubeste-te pe tine mai mult decat nevoia de a le face pe  plac altora. Iti cedezi puterea atunci cand te focalizezi pe ce vor altii de la tine. Asculta-ti propriile nevoi si dorinte. Asculta-ti sufletul. Ce vrea inima ta? Fa ceea ce te face fericit. Fa ceea ce te face sa zambesti. Dragosrea asta dureaza. Esti aici sa ai o experienta de viata plina de bucurie.

Unii dintre voi pot experimenta energie grea. Unii se vor simti tristi, anxiosi sau ingrijorati. Si asta va trece. Elibereaza-te si permite sa te vindeci. Viata ta se va imbunatati. Curata-ti gandurile. Curata pivnita in care esti acum. Organizeaza-te.

Elibereaza ceea ce nu-ti mai serveste. Cand cureti trecutul, te simti mai usor. Asta pentru ca iti umpli spatiul cu lumina. Asta iti va da putere. Este destinul tau sa traiesti o viata plina de bucurie. Purifica-te. Bea mai multa apa. Mananca legume organice. Esti ceea ce mananci.

In ce zona din viata ta esti in afara echilibrului?  Munca iti acapareaza viata personala? Iti acorzi timp pentru a te juca? Si nu ma refer pe telefon sau pe computer. Ma refer afara, la aer curat.

Luna noua  in Gemeni inseamna pentru tine ca este momentul sa evoluezi.

Mercur-mesagerul se muta in Gemeni pe 12 iunie. Asta este o veste buna. Este timpul ca incepi o afacere noua sau un nou proiect. Este timpul pentru o noua relatie. Pentru un nou prieten. Ai unda verde de la Univers.

Asta este sansa ta de a iesi din temnita. Zboara. Urmareste-ti dorinta inimii. Fii curajos. Simte-te bine. Nu astepta. Initiaza. Actioneaza. Traieste pentru astazi. Traieste viata cu bucurie. Asta este misiunea ta. Asta este motivul pentru care esti aici. Fii binecuvantat. Fii in siguranta. Fii bine. Fii aici acum. Stai in puterea ta. Esti iubit. Toti suntem.
Kelley Rosano 

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *