Luna Noua din decembrie: Sa devenim co-creatori pentru noul an!

Publicat: 28 decembrie 2016
Comentarii: 2 Răspunsuri

Esti o fiinta cu potential infinit si aceasta Luna Noua din decembrie te va ajuta sa aduci aceasta energie la suprafata.

Luna Noua din 29 decembrie cade in semnul Capricornului. Va fi o luna noua blanda, care ne va ajuta sa reflectam asupra scopurilor pentru anul ce vine. Si sa stabilim ce fel de energie vrem sa ducem cu noi in noul an.

Sub influenta calma a acestei Luni Noi vom fi ghidati sa plantam prima samanta pentru 2017, pe un teritoriu pe care l-am pregatit indelung.

Pe drum spre aceasta Luna Noua din decembrie, vom simti dorinta de a reflecta legat de ceea ce am dobandit anul acesta si cat de departe am ajuns. Dupa aceasta luna noua, vom simti un impuls de energie care ne va impinge mai departe pe drumul nostru.

De fapt, aceasta luna noua ne va impinge sa ne focalizam pe cele mai frumoase vise si dorinte pentru noi. Vom simti un impuls energetic puternic care ne va indemna sa ne asumam responsabilitatea pentru noi si vietile noastre.

Poate ca nu vom fi in controlul tuturor lucrurilor care ne apar in cale. Dar suntem in controlul a cum reactionam la ce ne apare in cale. Suntem co-creatori in acest Univers si aceasta Luna Noua ne va aduce aminte de acest lucru.

Este un moment perfect sa incepem sa cream anul 2017.

Luna Noua din decembrie: informatii noi

Aceasta Luna Noua din decembrie vine la pachet cu Mercur retrograd. Aceasta combinatie de energii va aduce noi informatii la suprafata si lucruri noi care au nevoie sa fie procesate. Pot fi revelate secrete sau poti descoperi adevaruri ascunse.

Adevarul este un lucru interesant. Ce este adevarat astazi poate sa nu mai fie adevarat maine, ceea ce inseamna ca adevarul nu este ceva de care sa ne agatam. Trebuie sa permitem adevarului sa apara in fiecare moment si trebuie sa fim adevarati cu noi insine in fiecare moment.

E ca si cum un vrajitor batran te va vizita in noaptea cu Luna Noua. Nu va spune un cuvant, insa iti va arata calea din fata ta, luminand tot ceea ce nu ai fost capabil sa vezi pana acum. Aceasta lumina va schimba modul in care vezi lucrurile si iti va schimba adevarul.

Multi oameni au simtit ca renunta la iluzii si la structuri  interioare expirate in acest an. Energia acestei Luni Noi ne va da timp sa gandim cum sa ne reconstruim viitorul.

Energia Co-creatorului pentru 2017

Energia Capricornului este foarte practica, impamantata si reflecta energia pe care o aducem in lume. Este despre exprimarea in exterior. Si despre a ne asuma responsabilitatea pentru energia cu care alegem sa co-cream.

In intunericul acestei Luni Noi, este un moment perfect sa incepem sa recalibram energia co-creatorului din nou. Si sa curatam toate reziduurile psihice pe care le-am colectat pe parcursul anului. Daca vrei un nou inceput, aceasta Luna Noua ti-l va da.

Aceasta Luna Noua din decembrie vorbeste despre energia iubirii. Iubirea si relatiile vor sunt o tema esentiala in aceasta perioada. Nu doar relatiile romantice, ci toate relatiile pe care le avem.

A venit momentul sa ne gandim la cei care ne inconjoara si cu care vrem sau nu vrem sa continuam calatoria noastra.

La aceasta Luna Noua, vor fi testate relatiile neautentice. Poti sa incepi sa te eliberezi de relatiile care nu mai servesc binelui tau cel mai inalt.

Neptun, planeta spiritualitatii, a constiintei inalte si a iubirii neconditionate va fi activa in jurul Lunii Noi si isi va straluci lumina asupra noastra.

Este un moment perfect sa mergem in interior si sa ne reconectam cu aceea scanteie magica pe care o avem acolo.

Energia magica va fi mai puternica la aceasta Luna Noua. Asa ca ai incredere in instinctele si intuitia ta. Cu cat te vei acorda la sinele tau intuitiv, cu atat mai usoara si mai fluida va deveni viata ta.

In general, Luna Noua din decembrie aduce o energie foarte blanda. Va fi o amintire blanda a cat de departe am ajuns si cat de frumos e viitorul.

Am muncit din greu in 2016 si acum este timpul sa plantam prima samanta pe un pamant nou.

Aceasta samanta va fi prima pentru 2017 si ne va lumina intreaga cale pentru 2017.

 

Sursa: foreverconscious.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *