Luna Noua in Berbec: Ai incredere in magia noilor inceputuri!

Publicat: 6 aprilie 2016
Comentarii: 4 Răspunsuri

Pe 7 aprilie va fi o super-luna noua in semnul berbecului.

Super-luna se intampla atunci cand luna plina sau luna noua  se apropie mult de pamant si, chiar daca sunt vizibile sau nu in cer, au mare influenta asupra noastra si asupra alegerilor de viata pe care le facem.

Luna noua este in mod traditional un timp al noilor inceputuri si de data aceasta, avand aceasta luna noua in berbec – primul semn al zodiacului – este timpul pentru noi sa actionam asupra acelor alegeri pe care ne-a fost frica sa le facem mult prea mult timp.

Nimic din ceea ce este cu adevarat important nu va veni usor. In mod garantat vom fi provocati, ne vom indoi, vom avea frici – si astfel stim ca ceea ce suntem pe cale sa privim in fata conteaza intr-un mod foarte profund.

Acest an este anul resetarii calitatilor interne, astfel incat sa ne simtim imputerniciti sa facem schimbarile necesare in mediul extern.

Nu ne mai simtim multumiti sa facem lucrurile asa cum am facut intotdeauna – am simtit acest push&pull in primele trei luni din 2016. Am iesit din vechiul mod de a fi.

In martie, atat de multe aspecte din noi insine au explodat o data cu ciclul eclipselor si pare ca praful nu s-a curatat atat de repede pe cat am sperat noi, asa ca inca nu vedem un inteles in modul in care lucrurile functionau inainte.

Totul este despre schimbare.

Berbecul este un semn de foc, un pionier in a conduce calea si in a-si urma inima.  Berbecul are incredere in a face alegeri potrivite pentru el, chiar daca aceste alegeri il separa de altii sau de sistemul de credinte al maselor.

Exista o valvataie care ne va infiltra inimile si vietile, oferindu-ne curajul de a face alegerile pe care le-am vazut la orizont si de care ne ascundeam pentru ca ne era frica sa facem alegerea gresita.

Tot ceea ce am procesat se va sparge ca o carapace, fortandu-ne sa renastem intr-o viata despre care nu am crezut ca este posibila. Din 2015, am fost sub efectele cvadraturii Pluto-Uranus si inca o data, aceasta luna noua va reactiva aceste efecte.

Asta ne va face sa ne simtim ca si cum totul se va duce de rapa si, spre deosebire de mai devreme, de aceasta data vom fi pregatiti sa mergem pe calea care parea descurajanta acum ceva timp.

Uranus ne da curajul sa fim in acord cu sinele nostru cel mai autentic si sa facem alegerile pe baza dorintelor sufletului nostru, insemnand ca ceea ce alegem acum va fi calea spirituala cea mai inalta pentru noi.

Aceste decizii ne vor asista in cresterea noastra, mai degraba decat sa ne mentina confortabili si blocati in ceea ce am considerat fiind, din punct de vedere istoric, siguranta.

Pluto va intra si el in scena, asigurandu-ne ca nu vom alege inca o data calea usoara, facand alegerile care nu ne sunt menite – nu este vorba despre finaluri, ci despre inceputuri solide.

Aceste planete ne vor inmana cheia care ne va permite, intr-un final, sa ne parasim zona de confort.

Anul trecut, am dansat pe marginea prapastiei locului nostru de siguranta si ne-am aplecat peste marginea stancii care ne va conduce la tot ce ne-am dorit in aceasta viata.

Stanca reprezinta ceea ce am putea invita sa intre in viata noastra, daca suntem suficient de curajosi sa ne aventuram, chiar daca nu putem vedea exact calea in acest moment.

Uneori cel mai bun lucru pe care il avem de facut este sa inchidem ochii, sa speram la ce este mai bine si sa sarim.

Aceasta luna noua va face sa devina imposibila reintoarcerea la cine eram, pentru ca desi poate nu am avut curajul sa pasim cu adevarat in viitor, in tot acest timp am depasit incet-incet trecutul.

Acum realizam ca a ne intoarce unde eram nu mai este o optiune.

Nu mai suntem aceeasi oameni ca la inceputul lui 2016 si ceea ce ne-a oferit confort pana intr-un anumit punct, acum este restrictiv. Si asta pentru ca pur si simplu nu se mai potriveste in noua paradigma.

Atat de multe aspecte ale vietii noastre vor fi tulburate luna aceasta. Alegerile in cariera vor fi mai evidente si clare, calatoria noastra personala va incepe sa aiba mai mult sens si vietile noastre amoroase se reconfigureaza.

Cu cvadratura Neptun in Pesti si Segetator in Saturn activata, vom avea alegerea intre a conduce cu capul versus a conduce cu inima. Aceasta a fost o batalie de-a noastra, din momentul in care acest aspect a inceput in noiembrie 2015 – si realitatea este ca am facut greseli.

Am facut alegeri gresite, chiar daca am crezut ca facem alegerile corecte in acel moment.

Dar adevarul in fata caruia trebuie sa ne deschidem inima este ca nu exista cu adevarat o alegere gresita. Fiecare cale pe care am urmat-o  ne-a invatat o lectie pe care am avut nevoie s-o invatam inainte de a calatori mai departe.

Ceea ce credeam ca avem nevoie in decembrie era exact locul in care aveam nevoie sa fim – pentru ca fara acele alegeri gresite, alegerea corecta nu ar fi gasit claritatea care pare sa fie prezenta o data cu aceasta luna noua.

Aveam nevoie sa trecem prin tot ce am confruntat in trecut, pentru a aduce claritate acestui moment.

Nu are niciun rost sa ne blamam sau sa ne dorim sa fi facut o alegere diferita, pentru ca tot ce s-a intamplat – inclusiv greselile de ieri – sunt in urma noastra.

Uneori trebuie doar sa incetam sa rescriem o poveste care s-a terminat, iar uneori trebuie sa inchidem cartea de tot pentru ca am incheiat povestea.

Adevarul este ca tot ce avem este acest moment si  a nu exista un timp mai bun decat acum sa avem un inceput nou.

Sursa: elephantjournal.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *