Iubirea, intre a vedea si a fi vazut

Publicat: 27 august 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

iubirea-intre-a-vedea-si-a-fi-vazut
iubirea-intre-a-vedea-si-a-fi-vazut

Cat de mare e nevoia noastra de a fi vazuti si validati in intregimea a ceea ce suntem? Cu toate partile care ne apartin, cu toate ranile care ne dor? Cu toate ascunzisurile de care pana si noi am si uitat, cu tot ceea ce suntem noi ca fiinte umane ce se avanta spre spiritualitate??

Uneori inclin sa cred ca, in numele acestei nevoi putem fi in stare sa facem orice. Pentru ca avem nevoie disperata sa fim validati in intregimea noastra, ca fiinte umane. Pentru ca am obosit sa ne automutilam, sa ne sfasiem interior. Sa taiem parti din noi doar ca sa „corespundem”si sa ne putem gasi un loc in societate, in familie, langa cei dragi.

Vad din ce in ce mai mult in jurul meu o dorinta disperata de autenticitate. Devenim din ce in ce in mai putin dispusi sa facem compromisuri doar pentru a simti ca apartinem. Uneori ne lipseste insa curajul de a ne spune noua insine, macar in gand, si celor de langa noi, clar si raspicat, cine suntem si ce suntem in intregimea noastra.

Pentru ca am uitat undeva, pe drum, ca iubirea adevarata fata de tine insuti, cea care intregeste si da semnificatie, inseamna sa te validezi pe tine insuti cu tot ceea ce ai si cu tot ceea ce esti.

Si ciudat este ca atunci cand nu putem sa ne validam pe noi insine, ne vom razbuna intotdeauna, intr-un fel sau altul, pe ceilalti. In numele durerii care urla in noi, in numele dorului de a ne uita la noi si de a fi impacati cu ceea ce vedem. In numele a ceea ce inseamna iubirea de sine si de ceilalti.

Poate ca atunci e momentul in care sa facem un pas inspre celalalt. Daca am reusi sa lasam deoparte propria durere, doar pentru cateva momente, pentru a privi in ochii cuiva care se afla langa noi. Chiar acum, in acest moment in care citim articolul.

Priveste-l in ochi pe cel de langa tine si incearca sa-l vezi, dincolo de ceea ce afiseaza el si dincolo de ceea ce presupui tu ca este el. Uita-te dincolo de ceea ce spun ochii lui, uita-te in inima lui. Si incearca sa-l vezi cu tot ceea ce este. Pentru ca atunci cand vezi o alta fiinta umana astfel, in deplinatatea a tot ceea ce este si a tot ceea ce are in sufletul sau, incepi sa capeti alti ochi cu care sa privesti inspre tine. Ochii in care straluceste iubirea nu mai pot avea probleme de vedere…

Pentru ca, printre altele, iubirea inseamna si urmatorul lucru: cu cat vezi mai mult, cu atat esti mai vazut.

Cu cat validezi mai mult, cu atat esti mai validat. Cu cat intelegi mai mult, cu atat esti mai inteles. Pentru ca incepi sa te vezi tu pe tine, sa te validezi tu pe tine si sa te intelegi tu pe tine. Intr-un mod nou, care va permita ca dragostea sa ramana cu tine intotdeauna. Ca cel mai pretios lucru care te va insoti intreaga viata.

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *