Întâlnire cu Sufletul tău: consiliere spirituală cu Mihaela Marinaș

Publicat: 27 martie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

După ani de lucru cu oamenii, am observat că foarte mulți dintre noi nu ne simțim văzuți și susținuți în esența a cine suntem cu adevărat, în sufletul nostru.

Dacă…

Te simți deconectat, nevăzut, neînțeles și neapreciat pentru cine ești cu adevărat
Te simți separat de esența ta și de sufletul tău
Simți că nu ai acces la intuiția ta
Ai provocări în a-ți descoperi și manifesta darurile tale unice aici pe Pământ
Te ascunzi în spatele măștilor pe care le-ai construit ca să supraviețuiești și simți că nu mai poți trăi așa
Simți că cel mai mare dor al tău este, în același timp, și cea mai mare provocare a ta

…atunci te aștept la întâlnire cu sufletul tău, pentru a vindeca aceste provocări la nivel de suflet.

Îmi doresc să fac disponibil acest tip de întâlnire cu sufletele oamenilor, în care mă voi pune în serviciul Sufletului tău, cu toată cunoașterea la care mi s-a dat acces până acum. Pentru a fi martora întâlnirii tale cu sufletul tău și pentru a aduce împreună la lumină cine ești tu cu adevărat, în sufletul tău.

Vom accesa, pe parcursul unei ședințe individuale, câmpul “Înregistrărilor Akashice”, biblioteca universală care conține toate informațiile, din toate timpurile, despre toate sufletele din Univers.

Din acest câmp, vom co-crea un Univers în care să ne întâlnim cu amprenta energetică unică a sufletului tău și a darurilor tale pe care le ai de adus aici, pe Pământ, pentru a putea vindeca apoi provocările pe care le ai atunci când vrei să manifești cine ești.

Ce vom crea împreună pe parcursul unei ședințe individuale:

 • un portret al sufletului tău, pe baza apartenenței la familia ta de suflete, reactivând calitățile originare pe care ai venit să le aduci pe Pământ
 • ne reconectăm cu capacitățile de a co-crea din planul Sufletului aici pe Pământ
 • lucrăm apoi, la nivel de suflet, cu provocările pe care le ai în a-ți manifesta potențialul în domenii precum relații, abundență, profesie sau misiune personală
 • identificăm și vindecăm tiparele limitative și de auto-sabotare pe care le-ai dezvoltat la nivel de suflet și care te opresc din a-ți alinia viața pe Pământ cu energia Sufletului tău
 • vindecăm tipare karmice și cicluri repetitive care își au rădăcina în alte vieți
 • realizăm ridicarea limitărilor sufletului în Înregistrările Akashice
 • refacem accesul la energia originară a Sufletului
 • co-creăm viziunea unei vieți aliniate cu misiunea Sufletului tău

O sesiune de lucru în Înregistrările Akashice cuprinde trei părți.

În prima parte identificăm familia de suflete, împreună cu darurile și provocările la nivel de suflet determinate de apartenența la aceasta familie de suflete.

În a doua parte facem o curățare la nivel de suflet, în toate timpurile și dimensiunile, a energiilor intruzive și a tiparelor limitative.

Iar în a treia parte putem aduce perspectiva sufletului asupra unor provocări concrete prin care treci în viața de zi cu zi.

Durata: o oră

Preț: 888 lei
Pachet doua ședințe: 1500 lei.

Ședințele se desfășoară online. Veți primi înregistrarea audio a sesiunii.

Programari si detalii: mihaela@soul-union.com, 0721465852 (doar prin WhatsApp/Telegram)

Vă aștept cu sufletul deschis,
Mihaela Marinaș

Citiți mai multe despre mine aici.

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *