,

Inregistrarile akashice: ce sunt si cum pot fi accesate

Publicat: 27 mai 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Pentru astazi, am ales sa vorbim din nou despre Inregistrarile Akashice. Pentru ca sunt multe intrebari legate de acest subiect, vom vorbi despre ce sunt aceste inregistrari akashice si, in acelasi timp, cum putem sa le accesam.

Foarte multi oameni incep sa devina constienti de puterea infinita de a crea tot ceea ce isi doresc sa experimenteze.

Pe masura ce evoluam la nivel de suflet, incepem sa aducem la suprafata cunoasterea ascunsa pana acum in profunzimile sufletului.

Inregistrarile akashice reprezinta tot ceea ce exista, tot ceea ce a existat si tot ceea ce va exista vreodata. Pare ceva urias si confuz in acelasi timp. Cum poate exista o inregistrare a ceea ce va fi, daca nu s-a intamplat inca?

Inregistrarile Akashice si linia temporala

E nevoie mai intai sa pastram in minte faptul ca timpul, asa cum il stim, este o iluzie, nu este real si este perceput in realitatea in care existam in mod curent. Asa cum am exprimat, timpul este doar un semn. Poate fi folosit asa cum sunt folosite paginile intr-o carte.

Esti liber sa intorci inainte si inapoi paginile cartii, in orice maniera doresti, numerele iti vor folosi pentru a gasi experientele pe care le alegi pentru a-ti focaliza atentia asupra lor. In acest fel preferam sa utilizam timpul.

In acelasi timp, intreaga existenta se intampla simultan, mai degraba decat intr-o forma liniara formata din trecut, prezent si viitor. De aceea, din perspectiva noastra, trecutul, prezentul si viitorul sunt perspective diferite ale aceluiasi moment. Pentru ca acum este singurul moment care exista.

Inregistrarile Akashice si evolutia lor

Desi inregistrarile akashice sunt o inregistrare a tot ceea ce a existat vreodata, a tot ceea ce este si va fi, aceste inregistrari sunt intr-o continua evolutie si schimbare. Asta poate fi dificil de inteles din cauza credintei agreate pe care o avem asupra timpului liniar.

Intelegerea conform careia Inregistrarile Akashice se schimba, evoluand este cheia intelegerii a modului cum istoria, evenimentele trecute si viitoare si drumurile destinului nostrum sunt in continua schimbare.

Folosim timpul trecut si viitor pentru a intelege mai bin explicatia. Atunci cand schimbi o credinta, inveti o lectie de viata, treci peste o provocare sau cresti si evoluezi in constiinta, schimbi in mod esential toate versiunile tale care au existat vreodata.

Aceasta cunoastere este inregistrata in Inregistrarile Akashice, pentru ca toate celelalte suflete sa aiba acces subconstient, astfel incat sa beneficieze de aceasta cunoastere, daca aleg acest lucru.

Aceste inregistrari se schimba in mod constant si evolueaza cu fiecare alegere pe care fiecare fiinta o face. Realitatea care s-ar fi manifestat cel mai probabil se schimba adesea prin schimbarea in alegeri si prin deciziile pe care le luam in fiecare moment.

Din perspectiva aceasta, trecutul este la fel de probabil ca viitorul. Asta poate parea ciudat datorita perceptiei asupra timpului pe care o avem de obicei. In acelasi timp, alegerile pe care le faci astazi iti afecteaza trecutul, prezentul si viitorul. Problema este ca mintile noastre nu sunt antrenate sa perceapa un alt trecut decat cel pe care l-ai experimentat.

Cum accesam Inregistrarile Akashice?

In tranzitia de la lumea fizica la cea non-fizica, fiecarui suflet ii este data oportunitatea sa acceseze Inregistrarile Akashice, in mod constient, pentru a putea reface viata pe care a trait-o. Intr-un anumit sens, este asemanator cu a privi o holograma a intregii tale vieti. Acest film inregistreaza fiecare gand, persoana, credinta, experienta si decizie care a fost luata vreodata in viata ta pentru a te ajuta sa inveti si sa cresti din ceea ce ai experimentat.

Imagineaza-ti acum ca aceste inregistrari stocheaza nu doar aceasta viata, ci toate vietile. Imagineaza-ti ca aceste inregistrari nu stocheaza doar vietile noastre, ci ale tuturor sufletelor din fiecare viata, din fiecare univers. Atat de mari sunt aceste inregistrari. Este totalitatea a tot ceea ce este.

Inregistrarile akashice pot fi comparate cu o librarie universala uriasa, in care toate sufletele pot castiga acces la cunoasterea universala pentru a invata si a creste.

Aceste inregistrari sunt imbunatatite si evolueaza o data cu experientele care up-gradeaza inregistrarile. Atunci cand un suflet invata sau creeaza ceva, acea reteta devine disponibila pentru toti ceilalti, pentru a fi accesata si a se construi mai departe pe acea cunoastere.

In felul acesta, tot ceea ce exista continua sa creasca, sa invete si sa evolueze. Inregistrarile Akashice ofera fiecarei fiinte abilitatea de a inova in mod consistent asupra a ceea ce a fost descoperit.

Multi se intreaba unde sunt stocate aceste inregistrari. Sunt peste tot si niciunde. Spatiul este o alta iluzie. Spunem ca exista peste tot pentru ca aceste inregistrari sunt incodate in fiecare celula, in fiecare catena de ADN a fiecarei fiinte si, cu toate astea, nu exista la nivel fizic. Nu este un loc, ci o stare de existenta si de realitate vibrationala.

Toate fiintele au acces la aceste inregistrari, nu exista exceptii. Tot ceea ce sta intre tine si a avea acces la aceste inregistrari in mod constient este vibratia, rezonanta si rata frecventei tale.

Poti castiga acces la aceste inregistrari, constient, setandu-ti intentia sa faci asta si sa fii pregatit sa primesti. Fiecare fiinta are aceasta abilitate, insa multi au lasat acest muschi sa se atrofieze. Drept rezultat, multi gasesc ca e dificil sa se conecteze cu aceste taramuri inalte.

E nevoie sa ai o minte linistita si o stare interioara focalizata pe a primi pentru a te deschide spre informatii din taramuri inalte. Prin intentie si practica, putem recastiga aceasta abilitate.

Adaptare de pe  site-ul Lovehaswon.org.

Pentru a afla mai multe despre sedintele de citire a Inregistrarilor Akashice disponibile pe Damaideparte.ro: Intalnire cu Sufletul tau: consiliere spirituala cu Mihaela Marinas

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *