Energiile lunii mai 2017: Focalizare si Putere

Publicat: 1 mai 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Energiile lunii mai provin din perioade de dinainte de aceasta luna si nu incep in prima zi a lunii. Aceste energii sunt parte dintr-un proces mai mare decat pare.

Aceasta perioada din ascensiunea noastra spirituala ne duce la un nivel in care putem dezvolta sentimentul de conexiune.

Conexiunea cu sine, cu pamantul, cu viata pe pamant, cu cosmosul si cu taramurile subtile. Ni se cere sa trecem dincolo de zona de confort, sa lucram cu tiparele noastre de interactiune si sa ne acordam la conexiunea interioara.

Energia lui Aprilie redefineste acest focus interior. Este energia de ancorare a creatiei noi, in care tiparele vechi nu se vor repeta cu o noua fatada.

Taramurile subtile din interior se schimba, astfel incat creatia sa fie diferita in miez. Totul este despre despre schimbare.

Tu esti noua creatie. Luna mai este acel punct de nemiscare in care tu dai impuls energiei spre schimbare. Luna iunie este un catalizator extern prin care poti trece de la haos la creatie.

Tensiunea exterioara creeaza focalizare interioara

Experienta externa este cea care creeaza tensiune interioara. Asta este natura schimbarii – dorinta sa cresti, sa te conectezi si sa te bucuri.

Tensiunea in sine nu este un lucru rau. Tensiunea de a vrea sa se miste creeaza in copil dorinta de a merge. Tensiunea de a dori sa ne exprimam creeaza arta. Este un proces plin de bucurie.

Fenomenul pe care l-am experimentat pana acum este urmatorul: frica a dominat omenirea intr-un asemenea grad incat tensiunea schimbarii a dus la o lipsa de conexiune. Ca lucrator al luminii esti empatic in mod natural, dorindu-ti o conexiune profunda cu viata si cu frumusetea ei.

Suntem chemati sa privim dincolo de ceea ce este evident. Cand ne conectam cu potentialul iubirii, ne ducem spre o stare mai mare de conexiune. Cand ne conectam cu un potential de frica, reintarim o stare de lipsa. Pentru a evolua intr-o stare mai profunda de conexiune, avem nevoie sa reintarim Puterea interioara si iubirea.

Aprilie ne-a oferit tensiuni unice care ne-au dus spre aceasta crestere. La nivel colectiv, lucrurile se schimba. Cum sa sustinem acel momentum? Luna mai ne va ajuta sa vedem calea…

Energiile lunii mai: Focalizare sustinuta

Energiile lunii mai se arata ca un spatiu dintre punctul zero al linistii si energia evolutiei si miscarii. Energia lunii mai este legatura intre inspiratie si expiratie, in care onoram momentul de inactiune care hraneste sistemul.

Este acest punct de liniste care ofera conexiunea intre ce a fost si ceea ce va fi. Este momentul prezent, punctul de putere al taramului interior care sprijina conexiunea cu taramurile exterioare.

Te simti confortabil in acel moment? Pentru ca acel moment permite energiei de sustinere sa creasca.

Cum creezi starea din care stii ca Totul este bine? Creezi din pace mai degraba decat din frica. Iti iei in stapanire propriul taram interior si sprijini acea crestere frumoasa.

Putere interioara

Luna Mai vine cu energia de conectare cu viata si de a o lasa sa te hraneasca si sa te sustina. Iti cere sa respiri profund si sa lasi acea energie sa circule prin tine, sa o imprimi cu energia ta si sa o eliberezi la nivel colectiv.

Ce se afla in tine? Uneori sunt ganduri repetitive pline de ridicol. Fara nicio baza in realitate, in momentul prezent sau in Iubirea pe care vrei sa o traiesti. Opreste-te, concentreaza-te si schimba gandurile.

Cand gandurile sunt pe repeat, ti se cere sa privesti mai adanc. Daca este doar palavrageala mintii, te vei focaliza pe altceva. Apoi, poti privi mai profund spre ceea ce iti repeta taramul interior care iti cere sa te vindeci.

Ganduri de frica, furie, ura, confuzie? Vin la suprafata sa fie eliberate. Asa ca gaseste-ti un centru de focalizare sanatos. Lasa-le sa iasa la suprafata. Ia-ti in stapanire lumea interioara. Luna mai te va intreba, cu ce te hranesti in interior?

Sustine-ti puterea

Energiile lunii mai te hranesc pentru a-ti mentine focalizarea pe actiune. Este despre focalizarea interna asupra sinelui, ceea ce ai in interior, ce sustii din interior si ce esti pregatit sa exprimi. Este o luna de pregatire a energiei, pe masura ce pregatesti taramul interior pentru Creatia vietii tale. Este momentul conexiunii.

Focalizarea asupra sinelui este despre a te imputernici pe tine. Este o problema asupra careia aducem multa energie, amplificand energia Iubirii. Da. Incepe in interior.

Trecem peste durerea de a simti ca nu meritam la puterea de a sti ca meritam o experienta de viata plina de bucurie.

Incepem sa acceptam ceea ce este si sa ne focalizam pe potentialul a ceea ce va fi, fiind profund inradacinati in experienta prezentului. Acest moment prezent, spatiul dintre trecut si viitor, este punctul de putere.

A sustine focalizarea cu intentie

In luna mai, iese la suprafata energia pe care o sustii in interior, astfel incat sa te focalizezi pe noua ta creatie. Vreau… dintr-o perspectiva interioara.

Ce vrei in interior? Mai degraba decat ceva fizic, va fi ceva in interior. Mai degraba decat “Vreau o relatie” focusul interior este Vreau o conexiune profunda, Vreau pace, Vrea sa curg in iubire. Vreau sa impartasesc bucurie.

Lucratorii in lumina sunt persoane senzitive care dau si dau si iar dau. Asta nu se va schimba, pentru ca sta la baza a ceea ce sunteti. Ceea ce se schimba insa este lipsa de echilibru. Oferi in detrimentul tau si in detrimentul celuilalt? Ajuti cu adevarat? Acel moment pregateste un potential sanatos pe viitor?

Niciun moment nu este doar despre a oferi si a primi in mod egal. Dar suntem intr-un moment de invatare despre ce inseamna a primi cu adevarat si a oferi din abundenta curgerii vietii. Pentru a face asta, teritoriul interior trebuie sa devina o intr-o gradina hranitoare care sustine. Acesta este teritoriul tau interior.

Sumar

Energiile lunii mai ne cheama sa cultivam un taram interior care sustine viata. Cu fiecare respiratie, primesti viata in fiinta ta.

Esti suficient de puternic sa mentii intentia ta vibrationala? Acest an este un moment puternic de redefinire a regatului interior, intr-un spatiu creativ infloritor care realiniaza viata cu iubirea.

Invatam aceasta configuratie noua o data cu experientele care ne ajuta sa adunam mai multa intelepciune. Focalizeaza-te in interior, acorda-ti sprijinul sa evoluezi si emana iubire din ce in ce mai mult. Meriti acea viata plina de iubire pe care ti-o doresti.

Sursa: Lovehaswon.org

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *