energiile Lunii August Portalul Leului si ascensiunea spirituala
Spiritualitate

Energiile Lunii August: Portalul Leului si ascensiunea spirituala

In fiecare an, in data de 8 august, se intampla un aliniament cosmic numit Portalul Leului. Pamantul se aliniaza cu Centrul Galaxiei, deschizand un portal cosmic intre taramul fizic si cel spiritual.

Se numeste Portalul Leului pentru ca se intampla in semnul astrologic al leului. Leul reprezinta expresia individuala a Divinului. Portalul Leului reprezinta, de fapt, trezirea Luminii Divine in forma fizica.

Acest portal ne ofera acum o perioada incredibila de ascensiune accelerata. In acest an, atmosfera este supraincarcata. Iar energia Portalului este deja aici.

Ce se intampla exact prin Portalul Leului?

Valuri de lumina si coduri de constiinta trezita vin acum pe planeta. Aceasta lumina si energie sporita a ascensiunii cauzeaza schimbari in viata fiecaruia dintre noi.

Capitole mari precum relatii, schimbari in cariera, scopul in viata, locuinta, calatorii, lucrul la nivel de suflet, eliberarea lucrurilor materiale – sunt subiecte care ies acum in evidenta. Totul este in revizuire in acest moment.

Iar intrebarea capitala este: Acest lucru iti serveste Adevarului autentic? Este aliniat cu Iubirea si cu cresterea sufletului tau?

Aceste schimbare prin care trecem acum ne serveste sa ne aliniem cu Adevarul, cu urmatorul nivel de iubire si lumina pe care il putem experimenta in viata noastra.

Sunt convinsa ca stiti ca schimbarea nu este intotdeauna usoara. Poate fi inspaimantator sa nu stii ce se va intampla si ce urmeaza pentru tine. In special cand lucrurile par sa se prabuseasca si la nivel individual si colectiv.

Care este mesajul ingerilor in privinta Portalului Leului?

Mesajul ingerilor este sa avem incredere. Sa ne reintoarcem permanent la o vibratie de iubire, sa eliberam frica si incertitudinea si sa stam focalizati pe ceea ce ne dorim. Sa ne aducem aminte faptul ca suntem fiinte spirituale in forma fizica.

Orice schimbare care se intampla acum ne serveste sa ne aliniem cu puterea sufletului si cu ceea ce ne aduce bucurie, iubire, oportunitati si posibilitati.

8-8

Ia-ti timp sa meditezi in jurul datei de 8 august. In acel moment, energia acestui portal va fi foarte puternica si portalul va fi complet deschis.

Observa lumina cum iti activeaza chakrele superioare si cum intra in chakra coroana ca sa-ti lumineze constiinta trezita care a fost mereu cu tine.

Acum este momentul sa pasim in noua experienta vibrationala a Iubirii, la nivel personal si colectiv. Este vorba de a transcende limitarile si a face tranzitia de la densitatea taramurilor fizice la paradigma constiintei cristaline a fiintarii si a luminii.

Energia lunii august faciliteaza o aliniere armonioasa si echilibrul intre intelepciunea inimii a mintii si a spiritului. Atunci cand inima si mintea se unesc, avand centrul in Iubirea Divina, in armonie cu adevarul tau autentic, poti sa pasesti in noua paradigma.

Noua paradigma este aici, energia este aici…

Acum este vorba doar despre a lasa sa straluceasca lumina divina atat de mult incat oglinda lumii exterioare nu va putea face altceva decat sa reflecte acelasi lucru.

Lumea exterioara se aliniaza si oglindeste intregul potential al iubirii trezite pe care il porti cu tine.

Parte din acest proces este sa realizezi ceea ce-ti doresti. Ce doreste inima si sufletul tau? In ce locuri din viata ta esti in afara echilibrului si care este intentia sufletului tau, adevarata si autentica.

Fii dornic sa te iubesti pe tine…Onoreaza dorintele inimii si paseste in taramurile noilor posibilitati care ti se deschid in fata. Lasa frica, indoiala si nesiguranta sa iasa, stai focalizat pe ceea ce iubesti, pasind cu incredere in a trai in aliniere cu adevarul tau.

Acest portal este despre lasarea trecutului in urma prin transformarea si prin innoirea fiintei. Despre a atinge un nou nivel de iubire si lumina si de a pasi in armonie si aliniere cu adevarul ca esti Una cu Divinul. Ca esti Una cu tot si cu toate si ca poti deveni expresia cea mai inalta a Sinelui tau Divin pe Pamant.

Poti avea si poti fi Lumina radianta si Iubire infinita

Deschide-ti inima, mintea si spiritul sa primesti aceste valuri de lumina. Aceste coduri de constiinta si energii ale ascensiunii care te sprijina sa intri in pace, libertate si vibratia cea mai inalta a expresiei autentice a darurilor tale unice.

Ai incredere. Ramai pozitiv. Deschide-ti inima, elibereaza frica si paseste in lumina care iti va aparea in cale, pas cu pas.

Este un teritoriu nou, insa sunt binecuvantari incredibile care te asteapta la fiecare pas.

Sursa: consciousreminder.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

3 comentarii

  1. unu' spune:

    In fiecare moment(fiecare an, fiecare luna, fiecare saptamana, fiecare zi, fiecare ora, fiecare minut, fiecare secunda, etc) Pamantul se aliniaza cu centrul galaxiei. Oricum ai lua-o, distanta cea mai scurta intre doua puncte: centrul Pamantului si centrul galaxiei noastre, este mereu o linie dreapta (aliniere inseamna plasarea pe o linie dreapta). Pentru a fi un eveniment deosebit, trebuie sa cautam un al treilea punct care se afla pe linia Pamant-centrul galaxiei, in aceasta data. Care e acesta?

  2. Mama mea obisnuieste sa citeasca acest blog si mi-a stranit curiozitatea, nu cunosc foarte mult despre domeniu, dar mi se pare interesant.

    1. Bine ai venit, Domnica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *