Despre schimbarile de pe Planeta, dintr-o perspectiva luminoasa

Publicat: 18 martie 2011
Comentarii: Fără răspunsuri

despre schimbarile de pe planeta dintr-o perspectiva luminoasa
despre schimbarile de pe planeta dintr-o perspectiva luminoasa

Am mai vorbit acum ceva timp despre dezvaluirile uluitoare despre trecutul si viitorul umanitatii facute catre un psiholog de un copil de 7 ani, David, care s-a nascut si traieste pe teritoriul Romaniei. Aceste dezvaluiri au fost adunate in cartea “Inuaki, reptilianul din mine”, editura Orfeu 2000. Astazi, cand gandul tuturor se indreapta spre suferinta japoneza, va prezentam parerea lui David despre schimbarile prin care trece Planeta. Sa ne luam cu totii speranta si lumina de care avem nevoie din acest mesaj pentru procesul de evolutie spirituala!

D: Evolutia noastra este greoaie pentru ca noi vrem sa o facem greoaie. Daca am intelege ca drumul pe care il avem de parcurs duce catre lumina si ca este obligatoriu sa ajungem acolo, ar fi mult mai usor. Noi suntem cei care ne punem piedici. Noua ne place sa stam pe loc. Ne este frica de schimbare si nou. A: Poate ca ar fi bine sa ne ajute cineva, sa ne arate, sa ne explice…

D: Chiar si asa, tot am fi impartiti pe tabere. De aceea va trebui sa trecem cu totii prin anumite experiente. Terra a primit aceasta sarcina. Ea este cea care ne va ajuta. De altfel ea a intervenit deseori de-a lungul istoriei. Pamantul a cunoscut felurite vibratii, de la inferioare la superioare si de fiecare data s-a reglat.

A: in ce sens sa se regleze, doar era vibratia lui!

D: Nu, era vibratia noastra. Pamantul este viu, dar polaritatea lui o dau sentimentele, gandurile, vorbele, starile, trairile noastre care mereu, nu stiu de ce, au fost de polaritate negativa. intotdeauna a fost asa. Pamantul doar le preia, le inmagazineaza si le pastreaza atat cat poate duce. Daca nu intervine o enegie de polaritate inversa, care sa il descarce, atunci el se descarca singur, trimitand inapoi catre creatori energia.

A: Creatori?
D: Da. Adica catre noi, cei ce am generat-o.
A: Si daca am generat ceva negativ in alta viata?

 

D: Cand Pamantul se descarca primim inapoi tot ceea ce am generat in toate incarnarile noastre.

A: Nu este corect! Poate ca acum sunt un om bun!

D: Este corect! Daca tu intr-o incarnare ai fost rea, iar in alta buna, asta inseamna ca ai putut anula parte din vibratiile lasate, iar ceea ce vei primi este diminuat. Nu iti da nimeni in plus. Primesti doar ceea ce ai dat. Pamantul trebuie sa se curete din cand in cand.

A: Si se intampla des acest lucru? D: La cateva zeci de mii de ani are loc o asemenea purificare. Este important de stiut ca dupa astfel de purificari omenirea face un salt vibrational.

A: Ce reprezinta acest salt?

D: Planeta si tot ceea ce exista pe ea se indreapta catre Lumina. Aceasta ascensiune se realizeaza pe etape. Cu fiecare etapa structura materiei se schimba, ea devine din ce in ce mai eterica. Cu fiecare etapa vibratia inferioara capata din ce in ce mai putina putere, pana intr-un final cand va ajunge sa dispara definitiv. Aceste cicluri evolutive ne sunt date special spre a ne usura ascensiunea.

A: Dar de ce nu ne ridicam dintr-o data?

D: Pentru ca nu am putea duce. Structurile noastre fizice si energetice nu sunt pregatite, nu pot sustine aceasta schimbare. Daca s-ar intampla acest lucru rasa umana ar fi stearsa din manifestare. Noi evoluam odata cu Terra si Terra evolueaza prin noi si cu ajutorul nostru. Este o relatie clara, bine stabilita. Totusi daca noi am intelege unde trebuie sa ajungem si care este misiunea noastra, etapele ar fi mult mai scurte iar ascensiunile fara pierderi. Din pacate trairile noastre au o polaritate atat de negativa incat au impact la nivelul intregii creatii. S-a produs deja un dezechilibru ce ameninta insusi tiparul energetic si conceptual al intregului Univers. Asta este motivul pentru care nu se mai poate continua asa.

A: Sa inteleg ca suntem in punctul in care Terra va incepe curatirea?

D: Da. Ea va incepe sa se curete spre a urca o noua treapta.

A: Asta este explicatia cataclismelor ce s-au abatut de-a lungul istoriei asupra planetei?

D: Asta este explicatia evolutiilor pe care planeta le-a cunoscut! Cu fiecare ascensiune vibratia intregului sistem a fost ridicata.

A: Aceste evenimente sunt prestabilite?

D: Partial, adica la un anumit timp exista un eveniment fix. De la acesta pleaca o suta de milioane de cai, mai lungi sau mai scurte, mai grele sau mai usoare, care duc catre urmatorul eveniment fix. Noi alegem calea pe care vrem sa pasim.

A: Adica drumul depinde de liberul nostru arbitru?

D: Da.

A: Toate fiintele din univers au liber arbitru?

D: Unele au alte sisteme de valori.

A: Si noi de ce avem liber arbitru?

D: Pentru ca traim intr-o lume cu polaritati. A: Adica duala.

A: Adevarul este ca traim vremuri tulburi, pline de agresivitate. Cum crezi ca ar trebui sa reactionam? Ce sa facem?

D: Ar trebui sa fim calmi si linistiti, sa vedem intregul proces ca si cum ar fi un film, adica fara sa participam direct. Noi trebuie sa ne implicam doar in faptele cu polaritate pozitiva.

A: Si daca toti in jurul nostru par a fi innebunit?

D: Sa incercam sa le explicam. Asta daca vor sa auda. Daca nu, trebuie sa le respectam liberul arbitru si sa ii lasam sa mearga in drumul lor. Va veni un timp in care vom vedea cum raul ne izbeste la tot pasul, atunci va trebui sa intram in casele noastre si sa facem meditatii de polarizare benefica si de protectie. Sa nu uitam insa ca trebuie sa ne rugam pentru toate fiintele si pentru intreaga planeta. Cu cat vom fi mai multi, cu atat perioada va trece mai repede si mai usor. Nimic din exterior nu trebuie sa ne influenteze, ci din contra, noi sa fim cei care sa ii influentam pe ceilalti. Fiecare din noi trebuie sa fie un exemplu pozitiv, iar faptele noastre sa reflecte credinta noastra.

A: Va veni o vreme in care va fi haos?

D: Acum este haos, vremea ce va veni nu poate fi caracterizata prin cuvinte, cu toate acestea noi vom trai doar in energia pe care am generat-o. Atat si nimic mai mult. Ceea ce va veni este ceea ce am creat. A: Si dupa aceea?

D: Dupa aceea ochii ni se vor deschide, vom intelege si vom merge mai departe. Lumina si iubirea ne asteapta. Stradania noastra va fi rasplatita.

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *