Damaideparte.ro va ureaza Sarbatori fericite!

Publicat: 20 decembrie 2013
Comentarii: 2 Răspunsuri

damaideparte-ro-va-ureaza-sarbatori-fericite
damaideparte-ro-va-ureaza-sarbatori-fericite

Dragii nostri,

Devine surprinzator cum la fiecare sfarsit de an, observam cat de repede s-a scurs acesta.

Trecandu-l prin sita nemilosului Timp, tot ce ne putem intreba este ce ne-a oferit anul care se incheie, care au fost experientele care ne-au inveselit fiinta si care au fost acelea care ne-au plecat capul; care au fost oamenii pe care i-am pierdut si care au fost cei care au aparut “pe nepusa masa” in viata noastra.

In acest final de an, singurul lucru pe care il putem face este sa va multumim ca ne-ati fost alaturi, ca ne-ati citit articolele si ca ne-ati impartasit emotiile voastre.

Si chiar daca acest sfarsit de an poarta cu sine nostalgia oricarui sfarsit, va rugam sa primiti in dar felicitarea noastra prin care va uram “Sarbatori fericite!”:

sarbatori fericite damaideparte.ro
sarbatori fericite damaideparte.ro

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *