damaideparte-ro-va-ureaza-sarbatori-fericite
Spiritualitate

Damaideparte.ro va ureaza Sarbatori fericite!

damaideparte-ro-va-ureaza-sarbatori-fericite
damaideparte-ro-va-ureaza-sarbatori-fericite

Dragii nostri,

Devine surprinzator cum la fiecare sfarsit de an, observam cat de repede s-a scurs acesta.

Trecandu-l prin sita nemilosului Timp, tot ce ne putem intreba este ce ne-a oferit anul care se incheie, care au fost experientele care ne-au inveselit fiinta si care au fost acelea care ne-au plecat capul; care au fost oamenii pe care i-am pierdut si care au fost cei care au aparut “pe nepusa masa” in viata noastra.

In acest final de an, singurul lucru pe care il putem face este sa va multumim ca ne-ati fost alaturi, ca ne-ati citit articolele si ca ne-ati impartasit emotiile voastre.

Si chiar daca acest sfarsit de an poarta cu sine nostalgia oricarui sfarsit, va rugam sa primiti in dar felicitarea noastra prin care va uram “Sarbatori fericite!”:

sarbatori fericite damaideparte.ro
sarbatori fericite damaideparte.ro

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

 1. Gandindu-ma cu nostalgie la incheierea acestui an dar cu speranta pentru noul an care in curand intra in viata noastra, multumindu-va pentru sansele pe care ni le oferiti prin randurile si gandurile voastre,
  va doresc tuturor
  CRACIUN FERICIT in tihna si multumire sufleteasca si un AN NOU cu sanatate, bucurii, impliniri personale si inspiratie in menirea voastra de a ne echilibra si de a ne face mai intelepti, mai fericiti !
  Cu simpatie,
  Irina

  1. Ce cuvinte frumoase! Multumim din suflet si un an nou minunat si tie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *