Codul lui Moise

Publicat: 20 ianuarie 2009
Comentarii: 1 Răspunsuri

codul lui moise
codul lui moise

Filmul porneste de la ideea ca revelatia pe care a avut-o Moise nu poate fi inteleasa fara un cod.

Atunci cand o voce i-a vorbit spunandu-i sa mearga la faraonul Ramses pentru a cere eliberarea poporului evreu din scalvie, Moise a intrebat de la cine vine revelatia si a primit raspunsul “Eu Sunt Cel ce Sunt”. Filmul propune o alta interpretare a acestui raspuns.

“Pentru prima data personalitati cunoscute, academicieni, psihologi si filosofi au dezvaluit legile lui Moise si modul cum tu te poti folosi de energia lui pentru a-ti schimba viata…

Astazi avem puterea de a ne distruge lumea de multe ori, dar codul lui Moise descatuseaza un nou tip de putere. Una de a crea lumi, si una care ne poate ajuta sa ne indeplinim destinul nostru individual si colectiv.

Daca Dumnezeu chiar este in fiecare dintre noi, atunci se poate spune ca fiecare dintre noi e o intrupare divina. Daca asta este adevarat, care ar fi posibilitatile noastre? Ce putem noi crea?”

Filmul vorbeste despre trei chei pe care aveam nevoie sa le cunoastem pentru a debloca experienta de a fi o intrupare a divinitatii, astfel ca in cele din urma sa o simtim in corpurile noastre. Cele trei chei sunt: a oferi, unitatea si destinul.

In final, filmul propune o metoda prin care fiecare poate folosi noua interpretare a numelui lui Dumnezeu pentru a aduce in viata sa ceea ce este cu adevarat important.

Desi la prima vedere traducerea lui “I AM THAT I AM / I AM THAT, I AM” nu suna foarte bine in romaneste, ea se justifica pana la sfarsitul filmului. Asadar, va invitam sa vedeti acest film despre Codul lui Moise.

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *