Chakrele umane si evolutia noastra spirituala

Publicat: 15 februarie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

chakrele si evolutia noastra spirituala
chakrele si evolutia noastra spirituala


Chakrele corpului uman sunt sfere de interconexiune intre corp si spirit, vazute ca niste roti care se invart (in sanscrita, chakra inseamna “roata” sau ”cerc”).

Fiecare dintre ele corespunde strict unei locatii in corpul fizic, si raspunde de energia si buna-functionare a organelor aflate in acea parte a corpului.

Este esential sa stim ce functie indeplineste fiecare chakra si care ii este scopul, ca sa intelegem asupra caror regiuni ale corpului e nevoie sa lucram si ce lectii spirituale trebuie sa ne insusim.

 • Chakra radacina: la baza coloanei vertebrale, culoarea rosie.

Mentine conexiunea cu Pamantul si cu realitatea 3D in care locuieste si functioneaza corpul vostru. Aici isi are sediul identitatea noastra personala, care arata cine credem ca suntem si ce simtim despre noi insine. Aici sunt inradacinate iubirea de sine si valoarea personala.

Problemele inmagazinate aici sunt legate de fricile cu privire la supravietuire, la esec, lipsuri, saracie si la nevoile de baza ale impulsului sexual, inclusiv teama de infertilitate. Sarcina noastra, pentru a debloca aceasta chakra, este sa scapam de frici, pentru ca ele sa nu puna stapanire pe viata noastra.

 • Chakra sacrala: la patru degete sub ombilic, culoarea portocaliu.

Cuprinde zona reproducatoare, si stocheaza impulsul creator, care ne influenteaza succesul material in domeniul finantelor. Cand chakra radacina este purificata si puternica, iar chakra sacrala e in echiibru cu ea, atunci dezvoltam o imagine de sine plina de forta, care ne propulseaza increderea si motivatia catre noi culmi ale aspiratiilor, in creatie si afaceri.

 • Chakra plexului solar: in centrul regiunii stomacului, culoarea galben.

Mentine echilibrul emotional: acesta ne permite sa avem incredere in propriile instinct, sa luam propriile hotarari si sa pastram propria valoare evitand interferentele ego-ului. Este chakra sociala, a carei energie ne intretine relatiile interpersonal si capacitatea de cooperare. Daca este blocata aceasta chakra, vom incepe sa fim nesiguri, incapabili sa ne asumam responsabilitati, lipsiti de aparare fata de ceea ce gandesc altii despre noi.

Cand este pura, echilibrata si deschisa, atunci abordam viata cu seninatate, pace si bucurie. Cand este blocata, vom atrage lectii negative despre crearea si impartasirea iubirii neconditionate. Cea mai sigura cale catre o boala din regiunea chakrei inimii este sa continuam sa ne ducem viata contrar a ceea ce ne spune inima.

 • Chakra gatului: culoarea albastru.


Oamenii care au chakra gatului puternica vorbesc sincer, din inima, fara nicio intentie negativa.
Se afla in conexiune cu intuitia proprie si au o dezvoltata aptitudine de a-si folosi propria vointa, in modul cel mai judicios.

Oamenii care au blocata aceasta chakra au trait experienta unor lectii de viata in care au fost nevoiti tot timpul sa-si inghita cuvintele. Fricile care isi au sediul in aceasta zona sunt legate de pierderea puterii si ingradesc capacitatea de a ne exprima nevoile, emotiile si visurile.

 • Chakra celui de-al treilea ochi: culoarea indigo, albastru profund. Se afla la baza fruntii, intre sprancene.

Aici rezida clarviziunea, intuitia extrasenzoriala si constienta personala. Aceasta chakra ne permite sa vedem problemele si lectiile cu claritate, astfel incat sa ne asumam raspunderea pentru ele.

Oamenii care au aceasta chakra blocata se simt rupti de propria intuitie si neaga posibilitatea existentei unor niveluri superioare. Purificarea acestei chakre este esentiala, astfel vom continua sa ne punem piedica singuri.

 • Chakra coroana: in crestetul capului, culoarea violet.

Acest centru energetic reprezinta conexiunea voastra fizica si spirituala cu Sinele Superior.

O persoana cu chakra coroana sanatoasa s-a detasat de focalizarea asupra eu-lui propriu, simte compasiune pentru toti si nu se teme de moartea corpului. Traieste in campul energetic al eticii si al moralei superioare, al atitudinilor si valorilor superioare.

Cand chakra coroana este blocata, corpul nostru reflecta o lipsa generala de energie si forta. La acest nivel, cel mai greu de vindecat sunt sistemele noastre de convingeri limitative, mai ales cu privire la posibilitatea corpului nostru de a se autovindeca. Sa nu uitam niciodata ca spiritul domina materia si convingerile noastre ne guverneaza chimia corpului.

In cele ce urmeza, va prezentam un film despre spiritualitate cu informatii extrem de interesante despre chakrele omului. Filmul este subtitrat in limba romana. Va dorim vizionare placuta:

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *