ce inseamna Inregistrarile Akashice Akashic Records
Înregistrări Akashice Spiritualitate

Ce inseamna Inregistrarile Akashice (Akashic Records)

In acest articol, voi descrie resursa cheie care exista in ADN-ul tau – conexiunea cu Inregistrarile Akashice (Akashic Records) ale sufletului tau. Aceasta conexiune te poate ajuta sa te eliberezi de tipare vechi si sa manifesti mai mult scopul cel mai inalt al sufletului tau.

Iata cateva informatii despre comoara care se afla in Inregistrarile Akashice (Akashic Records) ale sufletului tau. Este ca un camp ce poate fi citit in acelasi fel in care citim o harta.

Ce inseamna Inregistrarile Akashice (Akashic Records)

Acest camp dezvaluie informatii despre sufletul tau, din toate timpurile si dimensiunile.
Acolo se afla evenimente cheie si raspunsurile tale la aceste evenimente.

Acolo sunt inregistrate calitati cheie si amprente ale lectiilor sufletului tau de-a lungul timpului. Acolo sunt tendintele cheie si experientele – ale tale, ale stramosilor si la nivel colectiv.

Aceste coduri te asista in procesul tau de ascensiune, inclusiv in procesul legat de invataturile spirituale pe care avem nevoie sa le reactivam.

Aceste informatii se refera la aceasta viata, la vietile trecute si chiar la viata dintre vieti, in care ai facut contracte sau juraminte. Calatoria sufletului tau este interconectata cu calatoria familiei si a stramosilor, cu a umanitatii in general. Si cu oamenii cheie din alte vieti care apar acum din nou in viata noastra.

Iata cateva informatii pe care le putem afla la nivel intuitiv din Inregistrarile Akashice (Akashic Records):

Primul aspect sunt relatiile, o problema cheie pentru toti cei care cauta sa creeze mai multa iubire in lume. Inregistrarile akashice pot revela tipare relationale a caror radacina merge cu mult inainte de viata asta si care au nevoie sa fie curatate la origine. A curata aceste tipare la nivel de ADN este ceea ce face diferenta.

Urmatorul capitol sunt banii, o alta problema cheie de-a lungul timpului. Chiar si oamenii bogati pot duce cu ei juraminte de saracie sau alte credinte limitative despre bani. Aceste tipare din trecut ies adesea la iveala cand se intampla lucruri care catalizeaza procesul. Instabiltatea lumii de astazi catalizeaza teme legate de bani pentru multi oameni.

Aceasta problema de obicei sta ascunsa in ADN-ul persoanei pana cand iese la suprafata ca rezultat al unei crize personale sau colective. A afla ce se afla in inregistrarile akashice ale persoanei ofera un punct de pornire pentru vindecarea in toate timpurile si dimensiunile. Scopul este sa accesam cauza primara si sa curatam tiparul plecand de acolo.

Al treilea lucru este increderea, o problema uriasa in aceasta perioada in care neincrederea si divizarea au atins proportii de criza. Temele legate de incredere pot fi personale –neincredere legata de sine si neincredere in deciziile personale sau directia de viata.

Exista o neincredere conditionata a oamenilor fata de ceilalti oameni, iar radacinile rasismului se afla la nivel genetic in ADN, mostenite din generatie in generatie.

Inregistrarile Akashice si scopul in viata

In al patrulea rand, putem vorbim despre scopul in viata. Multi oameni simt o lipsa de claritate legata de propria cale sau sunt blocati de la a-si exprima darurile sufletului.

Cheia intelegerii de sine si a vindecarii se afla tot la nivel de ADN. De exemplu, cand o persoana incepe sa acceseze perspectiva cuantica a caii sufletului sau, care include darurile sale cheie precum si talentele din alte vieti, poate incepe sa prinda contur misiunea sa personala la nivel de suflet.

In acelasi timp, cand persoana devine constienta de blocajele la nivel de ADN in manifestarea scopului, poate fi activata o cale noua de a merge inainte.

Un exemplu de blocaj la nivel de ADN poate fi o experienta din vietile trecute, sau probleme legate de respingere sau persecutie la care ai fost supus in momentul in care ti-ai expus talentele personale.

Abilitatile de care am avut nevoie in aceasta viata pentru a ne exprima scopul sufletului ne parvin din mai multe vieti. Unele din acele experiente ne-au adus incredere, altele au lasat amprente negative in ADN.

Nicio viata nu este de comuna si fiecare moment din ea conteaza. Si toate aceste informatii sunt adunate in biblioteca universala numita Akasha/Inregistrari Akashice/Akashic Records.

Tot ceea ce s-a intamplat vreodata continua sa existe si sa ne influenteze, la un anumit nivel, pana cand aducem acele lucruri la nivel constient si vindecam amprenta lor energetica la nivel de suflet.

Pentru a ne aduce aminte ca suntem Creatori Divini, care am venit aici sa incorporam Iubirea si lumina si sa manifestam scopul cel mai inalt al sufletului nostru.

Adaptare de pe  site-ul Lovehaswon.org.

Pentru a afla mai multe despre sedintele de citire a Inregistrarilor Akashice disponibile pe Damaideparte.ro: Intalnire cu Sufletul tau: consiliere spirituala cu Mihaela Marinas

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *