A servi ca misiune a fiecaruia dintre noi

Publicat: 27 iulie 2016
Comentarii: Fără răspunsuri

Ce inseamna a servi ca misiune?

Unii dintre noi au venit pe Pamant cu scopuri clare pe care le stiu si le manifesta in viata lor sub forma unei misiuni. Altii realizeaza, in fiecare zi, ca singura lor misiune este pur si simplu sa se bucure cat mai mult de viata. Altii isi doresc sa afle care este misiunea lor.

Indiferent din care categorie facem parte, dincolo de modul in care percepem conceptul de “misiune” ca fiind sau nu autentic, va propun astazi urmatoarea perspectiva: daca fiecare din noi avem o misiune doar prin simplul fapt ca ne-am nascut pe Pamant, si anume aceea de a servi si de a fi in serviciul vietii pe care am primit-o?

“Nu-i vei cunoaste niciodata pe toti oamenii
Care sunt atinsi de actiunile tale iubitoare,
Si nici nu trebuie sa-i cunosti.”

Una din cele mai frumoase energii din lume: a servi.

A lasa sa curga prin tine ceea ce este necesar pentru ca un om sa fie ajutat sau pentru ca ceva sa se intample intr-un anumit moment, intr-un anumit fel.

Dincolo de control, de dorinte, de a dori sa incadram lucrurile intr-un cadru prestabilit.

A servi inseamna sa fii prezent si sa te pui in serviciul vietii. Nu inseamna sa te fortezi sau sa faci ceva anume. Nu inseamna sa ai o misiune mareata.

Inseamna sa-ti deschizi inima si sa vezi cu inima. Inseamna sa lasi in urma ta naturaletea, firescul si frumusetea energiei tale.

Inseamna sa fii aliniat cu tine in asemenea fel incat ceea ce trece prin tine lumineaza intunericul si aduce echilibru acolo unde este haos.

Inseamna sa te dai la o parte din cale si sa permiti.

Inseamna sa fii mai mult decat sa faci.

Inseamna sa servesti viata dintr-un animal, o floare, un om de pe strada.

Inseamna sa fii in acord cu esenta ta reala, care este iubirea.

Inseamna sa poti lasa sa curga prin tine aceasta iubire, pe care sa o manifesti apoi in lume.

Ca sa fii in serviciu, nu trebuie sa lucrezi in domenii in care sa servesti oamenii intr-un fel sau altul.

Poti pur si simplu sa manifesti mai multa bucurie, sa zambesti cuiva, sa iti deschizi inima inspre cineva, acolo unde esti, facand ceea ce faci, in fiecare zi.

Cea mai buna descriere a acestei energii pe care am gasit-o pana acum este oferita de Paul Ferrini. Iata mai jos perspectiva lui despre ce inseamna a servi cu adevarat vietii si semenilor:

A servi celor din jur

“Nu-i poti servi pe altii
Daca esti atasat de ceea ce oferi
Si de cum primesc ceilalti ceea ce oferi.

Trebuie sa te dai la o parte din cale
astfel incat Spiritul sa lucreze prin tine.

A servi este o oportunitate de a iubi,
Nu o fisa a postului pentru un job.

Nu poti servi daca ai
o identitate sau o agenda.
Asta blocheaza fluxul de energie
care se misca prin tine.

Ai nevoie sa fii un vas gol
si sa lasi energia sa vina si sa plece asa cum vrea.

Cand ajuti pe cineva,
Ajutorul tau se duce acolo unde este nevoie de el.”

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *