film documentar despre terapia gerson terapia nutritionala a cancerului
Sanatate

Film documentar despre Terapia Gerson, terapia nutritionala a cancerului

film documentar despre terapia gerson terapia nutritionala a cancerului

film documentar despre terapia gerson terapia nutritionala a canceruluiAstazi va prezentam un film documentar: “Dying to have known. The evidence behind natural healing”, despre terapia Gerson. Filmul porneste de la  o declaraţie a Charlottei Gerson, fiica octogenara a dr. Max Gerson, privind eficacitatea terapiei tatalui ei – minimalizata sau interzisa de peste 80 de ani – in tratarea cancerului si a oricarei forme de boala cronica degenerativa, afirmatie pe care realizatorul filmului, regizorul Steve Kroschel si-a propus sa o verifice prin marturii si pe baze stiintifice.

Filmul prezinta puncte de vedere ale medicilor care nu admit valabilitatea acestei terapii si ale pacientilor care s-au vindecat prin aceasta terapie. Se prezinta si punctele de vedere ale familiei dr. Gerson si cazuri de medici care isi trateaza pacientii prin aceasta metoda. Totul intr-un mod echidistant,care lasa spatiu privitorului sa isi formeze propria opinie.

Va invitam sa urmariti filmul si sa pastrati ceea ce va este necesar din el!

Murind pentru a afla from Anti Iluzii on Vimeo.

Murind pentru a afla from Anti Iluzii on Vimeo.

Preluare de pe fymaaa.blogspot.com

Pentru cei care vor sa stie in ce consta exact terapia Gerson si alte detalii despre ea, puteti sa cititi si cartea “O terapie naturala eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave.”, Dr. Max Gerson, Editura For You.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *