Film documentar despre Terapia Gerson, terapia nutritionala a cancerului

Publicat: 8 iunie 2011
Comentarii: Fără răspunsuri

film documentar despre terapia gerson terapia nutritionala a cancerului

film documentar despre terapia gerson terapia nutritionala a canceruluiAstazi va prezentam un film documentar: “Dying to have known. The evidence behind natural healing”, despre terapia Gerson. Filmul porneste de la  o declaraţie a Charlottei Gerson, fiica octogenara a dr. Max Gerson, privind eficacitatea terapiei tatalui ei – minimalizata sau interzisa de peste 80 de ani – in tratarea cancerului si a oricarei forme de boala cronica degenerativa, afirmatie pe care realizatorul filmului, regizorul Steve Kroschel si-a propus sa o verifice prin marturii si pe baze stiintifice.

Filmul prezinta puncte de vedere ale medicilor care nu admit valabilitatea acestei terapii si ale pacientilor care s-au vindecat prin aceasta terapie. Se prezinta si punctele de vedere ale familiei dr. Gerson si cazuri de medici care isi trateaza pacientii prin aceasta metoda. Totul intr-un mod echidistant,care lasa spatiu privitorului sa isi formeze propria opinie.

Va invitam sa urmariti filmul si sa pastrati ceea ce va este necesar din el!

Murind pentru a afla from Anti Iluzii on Vimeo.

Murind pentru a afla from Anti Iluzii on Vimeo.

Preluare de pe fymaaa.blogspot.com

Pentru cei care vor sa stie in ce consta exact terapia Gerson si alte detalii despre ea, puteti sa cititi si cartea “O terapie naturala eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave.”, Dr. Max Gerson, Editura For You.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *