Transforma stresul psihic in putere

Publicat: 2 august 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

transforma stresul psihic in putere

transforma stresul psihic in putere

V-ati gandit vreodata ca stresul psihic se poate transforma intr-un aliat in locul celui mai de temut dusman?

Debbie Mandel, autoarea cartii “Dependenta de stres”spune ca multe femei nu constientizeaza ca sunt dependente de stres deoarece nu sunt atente la propriile nevoi: “In loc sa accentueze fericirea celorlalti, ar fi ideal sa se concentreze pe ele insele gasind tiparul care sa le ajute sa se relaxeze”, sustine aceasta.

Iata 4 modalitati prin care putem transforma stresul intr-o sursa de autocunoastere si dezvoltare personala:

1. Regaseste-ti copilul interior.

Gaseste copilul care erai inainte de a deveni sotie sau mama si intreaba-te:n “Ce iti face inima sa danseze de bucurie?”, “Care este locul in care te simti cel mai bine?”. Este nevoie sa ne reintoarcem la baza identitatii noastre, sustine Debbie.

2. Invata sa devii o narcisista sanatoasa.

“Imbraca-te astfel incat sa te simti bine cu tine, fie ca iti iei rolul in serios, fie ca iti doresti sa te amuzi.” Elibereaza stresul prin a te simti bine in propria piele.

3. O minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Intotdeauna sportul ne va elibera in cel mai eficient mod posibil de sub amprenta stresului. Astfel, introducerea exercitiilor fizice in programul zilnic ne va ajuta sa cream o conduita care sa ne ajute sa ne mentinem echilibrul minte-trup-suflet.

4. Cultivarea simtului umorului.

Redu problemele si stresul privind viata cu un simt natural al umorului. Apoi, invata niste glume, citeste carti amuzante si urmareste emisiuni TV amuzante. Daca incepem sa privim viata cu umor, acesta dxin urma va deveni parte din noi insine. Debbie ne sugereaza sa ne prefacem ca suntem detectivi al caror ochi este format spre a gasi umorul in orice situatie.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *