15 lucruri pe care oamenii puternici nu le fac

Publicat: 31 ianuarie 2014
Comentarii: 2 Răspunsuri

15 lucruri pe care oamenii puternici nu le fac

15 lucruri pe care oamenii puternici nu le fac

Se intampla adesea sa afirmam despre cei din jurul nostru ca sunt puternici sau slabi.

Uneori, ne dam seama ca diferenta consta in a evita anumite activitati, nu in a le face.

Iata 15 lucruri pe care oamenii cu un mental puternic nu le fac:

1. Nu se lupta cu trecutul.

Persoanele puternice se concentreaza pe momentul prezent sau pe viitorul apropiat. Ele inteleg ca trecutul nu mai poate fi schimbat si ca viitorul este la fel de previzibil precum vremea din aceasta iarna.

2. Nu raman in zona lor de confort.

Zona de confort este un loc primejdios in care putem sta ani de zile fara a schimba ceva. Ideal ar fi sa depasim aceasta zona pentru a vedea dincolo de ea.

3. Nu evita sa-i asculte pe cei din jurul lor.

Numai persoanele superficiale isi sunt autosuficiente. Daca cineva ne poate oferi un sfat bun de urmat, ar trebui sa ne lasam orgoliul deoparte si sa il ascultam.

4. Nu evita schimbarea.

Ceea ce oamenii slabi nu inteleg este ca schimbarea este inevitabila. Iar incercarea de a evita inevitabilul este imposibila.

Asadar, in loc sa ne consumam energia si timpul incercand sa evitam diferite activitati sau persoane cu care oricum vom interactiona, mai bine acceptam ceea ce ni se ofera.

5. Nu se inchid in fata posibilitatilor vietii.

Cu totii stim ca orice adevar personal poate fi zguduit de circumstantele vietii. In momentul in care ne pastram mintea inchisa, nu reusim sa ne deschidem catre noi experiente.

6. Nu ii lasa pe ceilalti sa ia decizii in numele lor.

In ciuda faptului ca asculta sfatul celorlalti, oamenii puternici reusesc sa ia deciziile pe cont propriu. Tocmai de aceea, nu ar trebui sa le permitem celorlalti sa faca acest lucru in locul nostru.

7. Nu sunt gelosi pe succesul celorlalti.

In momentul in care ceilalti culeg roadele muncii lor, oamenii puternici se bucura pentru ei si chiar invata de pe urma lor. Ei stiu ca succesul altora nu-i va impiedica sa obtina propriul succes.

8. Nu se gandesc ca esecul este imposibil.

Oamenii puternici sunt constienit de posibilitatea esecului, insa isi pastreaza calmul si actioneaza in continuare.

9. Nu isi plang de mila.

Desi viata poate fi la fel de dura cu multi dintre noi, exista oameni care incearca sa desprinda lectia din acea experienta dureroasa si fac tot posibilul sa mearga mai departe.

10. Nu pun accentul pe slabiciunile lor.

Cu totii ne cunoastem slabiciunile, insa diferenta dintre oamenii puternici si cei slabi este ca cei dintai pun accentul pe punctele lor forte, desi isi cunosc defectele.

11. Nu incearca sa fie pe placul tuturor.

Oricat de bine facut ar fi un lucru, exista intotdeauna oameni care nu vor fi satisfacuti de munca noastra. Iar oamenii puternici sunt constienti de acest fapt.

12. Nu se invinovatesc pentru ceea ce ei nu pot controla.

Ei constientizeaza ca un lucru este peste puterea lor si il lasa deoparte inainte de a fi prea tarziu.

13. Nu sunt nerabdatori.

Rabdarea este una dintre virtutile de care orice om care isi doreste sa reuseasca in viata are nevoie. Multi oameni esueaza deoarece nu sunt inarmati cu rabdarea necesara pentru a duce un lucru la bun sfarsit.

14. Nu raman neintelesi.

Cu totii ar trebui sa cunoastem faptul ca a comunica este de cele mai multe ori solutia problemelor noastre.

Astfel, atunci cand ne simtim neintelesi, ar trebui sa spunem pur si simplu ceea ce simtim cu adevarat pentru a ne asigura ca un mesaj corect a ajuns la ceilalti.

15. Nu simt ca viata le datoreaza ceva.

Foarte multi oameni se simt neindreptatiti si asteapta ca intr-o zi, roata sa se intoarca si in cazul lor.

Oamenii puternici accepta si se bucura de momentul prezent, intelegand ca viata le-a oferit un dar pe care ei trebuie sa-l slefuiasca conform propriilor viziuni.

Tu ce parere ai? Care sunt lucrurile pe care oamenii puternici nu le fac?

Resurse: http://elitedaily.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *