Top 15 activitati care sa te inveseleasca in fiecare zi

Publicat: 3 iulie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

top 15 activitati care sa te inveseleasca in fiecare zi

top 15 activitati care sa te inveseleasca in fiecare zi

Rutina ne acapareaza in fiecare zi, fara a mai fi constienti de prezenta sa in a noastra dezvoltare personala.

Ajungem sa traim intr-un ritm tot mai mecanic de parca fiecare este ghidat de un Geppetto al sau, refuzand sa ne mai luam viata in propriile maini.

In cel ce urmeaza regasiti top 15 activitati care sa ne scoata din aceasta rutina si sa ne aduca veselia in vietile noastre.

1. Colectioneaza fotografii/ carti/ informatii/ pietre sau orice alte obiecte pe care ti-ai dori sa le ai in preajma ta si in care simti nevoia sa investesti.

2. Joaca-te. Cu un copil in metrou, in parc, in drum spre locul de munca sau in drum spre casa. Gaseste-ti libertatea prin joc.

3. Repara ceva stricat prin casa.

4. Fii folositor unei persoane din jurul tau, fie ca iti este o pesoana apropiata sau este doar un necunoscut.

5. Fa un dus rece.

6. Razi mult si zgomotos. Si nu uita sa imparti aceste momente cu cineva.

7. Gateste ceva care iti place si invita-ti prietenii la cina.

8. Ia-ti un animal de companie si dedica-i timpul tau.

9. Dormi pe partea stanga a corpului. Cercetatorii din Marea Britanie au descoperit ca persoanele care dorm pe partea stanga au o stare de dispozitie mai buna decat cele care dorm intr-o alta pozitie.

10. Reamenajeaza-ti casa prin a decora spatiile nefolosite care abia asteapta sa se bucure de jocurile imaginatiei tale.

11. Fii curios. Atunci cand experimentam noul, avem o capacitate mai mare de a face fata tensiunii si anxietatii.

12. Gaseste-ti un loc de relaxare (fie ca este in propria casa, fie ca este undeva in natura) si intoarce-te la el ori de cate ori simti nevoia de un refresh.

13. Respira.

14. Fa-ti masaj singura si bucura-te de fiecare atingere pentru a-ti relaxa corpul.

15. Fa sport ori de cate ori ai ocazia.

Tie ce activitati iti inveselesc ziua?

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *