Putem avea orice, însă nu e necesar…

Publicat: 5 decembrie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Nu cred că mai e obligatoriu în stadiul de evoluție în care ne aflăm la nivel global să ne consumăm energia să manifestăm ceva de dragul manifestării.

Nu cred că mai e necesar să ne risipim energia în aplicarea frazelor motivaționale de genul “Putem avea orice.”

Cred că tot ce trebuie să facem este să reducem acest “orice” la ceea ce ne însuflețește cu adevărat, la ceea ce ne pune inima pe foc și ne face sufletul să cânte.

Și atunci nu e necesar să avem orice. Pentru că nici nu trebuie.

Curentele motivaționale din ultimii ani ne învață că, atunci când ne dorim ceva suficient de mult, putem obține acel lucru. Și este adevărat, dintr-un anumit punct de vedere. Putem să ne impunem voința în majoritatea situațiilor.

Însă iată un citat care ne poate da de gândit referitor la acest lucru. “Dacă încerci să forțezi viața să-ți urmeze voința, este foarte posibil să-ți atingi scopurile, dar cu ce preț?” (Cheile Genelor)

Și când începem să simțim cât de mare e prețul, începem să vedem că nu e nevoie să avem orice. Că e suficient să avem ceea ce se potrivește sufletului nostru. Energia care vrea să vină prin tine, natural. Acel lucru care stă lipit de sufletul nostru ca o etichetă care îl definește.

Ce faci cu ușurință? Ce te face fericit? Care este darul tău, dincolo de toate? Care este energia care vine natural prin tine? Ce îți imaginezi că ai vrea să faci și simți atâta bucurie încât îți dau lacrimile?

Asta este ceea ce e nevoie să manifești.

Și atunci ne dăm seama că de fapt putem avea orice cu ușurință, atât timp cât face parte din calea sufletului nostru. Atât timp cât ne ajută să manifestăm cine suntem cu adevărat.

Energia naturaleții este cea care ne permite să ajungem acolo unde sufletul nostru are nevoie și să facem ceea ce trebuie să facem.

Nici nu e necesar să avem mai mult de atât. Pentru că asta ne oferă totul.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *