Luna Plina in Pesti 6 Septembrie ce te ghideaza cu adevarat
Psihologie practica / Motivatie si succes

Luna Plina in Pesti, 6 Septembrie: Ce te ghideaza cu adevarat?

Eclipsa de Soare din august a lasat un impact puternic in Cosmos si frecventa sa va fi simtita pana in 2018.

Daca in aceasta perioada ne-am simtit storsi de energie este si pentru ca ca Eclipsa Solara ne-a ajutat sa ne resetam si sa plantam seminte noi pentru viitor.

Desi energia Eclipsei Solare va fi cu noi pana in februarie 2018, Luna Plina in Pesti din 6 septembrie semnifica primul punct de culegere a roadelor, de reasezare si de redefinire.

Luna Plina in Pesti: reevaluare si redirectionare

In data de 6 septembrie, in semnul pestilor, Luna Plina va aduce schimbare de cadenta. Ne va ghida sa intram in profunzime, asa incat sa putem intelege unde vrea sa ne duca viata.

Pestii au o energie intuitiva, creativa, romantica si visatoare. Vom fi incurajati sa ne intoarcem de la energia stralucitoare a Leului in apele racoroase ale subconstientului.

In timpul eclipsei solare am plantat seminte pentru un nou inceput. Acum, la Luna Plina in Pesti, vom capata o intelegere mai deplina asupra a ceea ce infloreste in gradina noastra. Vom putea sa vedem ce am ales sa plantam in ultima perioada.

Ce ne ghideaza cu adevarat?

Luna Plina in Pesti ne ajuta sa intelegem intentiile noastre adevarate. In acelasi timp, aduce lumina asupra energiei care ne ghideaza cu adevarat in viata.

Realizand aceste lucruri, vom putea sa inflorim in potentialul nostru deplin, atat timp cat intentiile si motivatiile sunt aliniate cu chemarea cea mai inalta a sufletului nostru.

Cand Luna este in Pesti, primim nu  doar insight-uri legate de zonele noastre cele mai profunde, de sentimente si de emotii, ci si eliberarea energiilor psihice.

Sub lumina Lunii Pline in Pesti, este timpul perfect sa facem o curatare energetica si sa curatam toata energia blocata din ariile vietii noastre.

In timpul Lunii Pline intuitia noastra va fi amplificata si vom putea primi mai multe insight-uri, mesaje si vise profetice ca de obicei.

De fapt, daca ai vrut vreodata sa-ti dezvolti intuitia, aceasta Luna Plina iti va aduce energia necesara ca sa te ajute sa-ti incepi calatoria.

Incheieri si deschideri

Ca ultim semn al zodiacului, Pestii pot aduce un sens de incheiere in anumite arii ale vietii noastre. E posibil sa simtim ca am ajuns la un capat de drum, intr-un anumit fel. Fie intr-o relatie romantica, intr-un job sau intr-un mod vechi de a fi.

Chiar daca aceasta Luna plina va aduce acest sentiment de incheiere, tot e nevoie sa ne miscam incet datorita faptului ca Mercur de-abia a iesit din miscare retrograda. Mercur este mesagerul zeilor. Atunci cand iese din miscare retrograda aduce cu el mesajele de care avem nevoie in acea perioada.

Mercur iese din miscare retrograda o zi inainte de Luna Plina. De saptamana viitoare, putem avea parte de noi informatii si insight-uri la suprafata.

Luna Plina va aduce lumina in zone obscure. Este important sa luam lucrurile incet si sa nu ne grabim in a actiona.

Aceasta Luna Plina este creativa si are atasata o energie romantica. Exista insa un alt aspect care trebuie observat.

Adevar si iluzie

Adesea, cand exista multa energie visatoare in Cosmos, emotiile pot urca la nivel maxim. Poate aparea multa confuzie in Univers. Poate fi mai provocator acum sa distingem faptele de fictiune, realitatea de iluzie si adevarul de amagire.

Vestea buna este ca instinctele si intuitia vor fi la nivel maxim, asa ca le putem folosi spre ghidare. Daca ne simtim deconectati sau daca intutia si mintea nu mai sunt pe aceeasi pagina, e nevoie sa le acordam atentie.

In general, aceasta Luna Plina va aduce o schimbare de cadenta, va fi blanda si hranitoare. August a avut o energie de foc, iar aceasta Luna Plina ne va aduce alinarea apei curgatoare.

Cand trecem de la foc la apa, ne simtim mai relaxati, mai creativi si linistiti. Foloseste aceasta energie sa te reincarci si sa eliberezi orice frecvente care nu mai sunt necesare.

Permite Lunii Pline din Septembrie sa te deschida si sa te trezeasca, asa incat sa poti inflori in puterea Sinelui tau adevarat.

Sursa: lovehaswon.org

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *