Indreapta-te spre Nordul tau

Publicat: 6 martie 2017
Comentarii: 6 Răspunsuri

Indreapta-te spre Nordul tau, nu spre al altora. Nu-ti mai pierde busola. Drumul tau nu depinde de nimeni. Nu trebuie sa astepti pe nimeni si nu trebuie sa ceri aprobarea nimanui. Nu trebuie sa faci ceva anume. Nu trebuie sa crezi in ceva anume. Nu trebuie nimic.

Trebuie doar sa-ti gasesti Nordul. Si sa vezi in ce punct cardinal al Universului este Nordul tau.

Si da-ti voie sa afli cum sa ajungi acolo. Fara sa mai pierzi timpul cu lucruri si situatii care te limiteaza. Si te fac sa traiesti un compromis continuu.

Fara sa te mai prefaci ca ti-ai  pierdut busola in momente de ratacire interioara pe care uneori le creezi inconstient, doar pentru ca ti-e frica sa inaintezi. Fara sa pretinzi ca ai uitat cum s-o gasesti sau sa te gasesti. Si mai ales fara sa te ratacesti si mai tare, crezand ca nu mai ai busola.

Nordul tau sau nordul altora?

Continua sa mergi spre Nordul tau. Chiar daca ti se va spune ca nu e directia buna. Chiar daca vei fi deturnat de cei care au pretentia ca stiu mai bine care este nordul tau. Doar pentru ca intr-acolo este nordul tuturor, deci si al tau ar trebui sa fie in aceeasi directie.

Tu continua sa mergi spre ceea ce simti tu ca este Nordul tau. Chiar daca este Sud pentru ceilalti. Chiar daca toti ceilalti merg in directia opusa si pretind ca aceea este directia corecta.

Tu mergi inainte. Treci pe langa iceberg-uri care vor sa para ceea ce nu sunt si ascund ce sunt cu adevarat. Pluteste pe oceane inghetate care se sparg sub greutatea viselor tale. Orienteaza-te dupa cerul care are mereu suficiente stele calauzitoare pentru cine stie sa priveasca.

Tine-ti pasii adanc infipti in Pamantul care stie intotdeauna sa te ghideze spre Nordul tau. Fie el Sud, Est sau Vest pentru ceilalti.

Nordul tau te asteapta

Dar mergi. Nu te opri. Opreste-te doar sa te odihnesti, fara sa-ti pierzi directia insa. Fara sa te indoiesti de ea. Pentru ca Nordul este focul care arde in inima ta. Este acel lucru care-ti pune inima si viata in flacari.

Pentru a-ti da ocazia ca, din valtoarea flacarilor, sa iesi mai autentic, mai frumos si mai real decat ai fi sperat vreodata. Acela este Nordul tau. Mergi inspre el.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *