in 2011 sa va fie bine-n suflet
Psihologie practica / Motivatie si succes

In 2011, sa va fie bine-n suflet!

in 2011 sa va fie bine-n suflet

in 2011 sa va fie bine-n suflet


Dincolo de toate urarile pe care ni le facem unii altora de Sarbatori, e momentul sa recunoastem ca anul ne este intotdeauna asa cum ne este in suflet.

Degeaba spunem lucruri in care nu credem si ne uram unii altora aceleasi lucruri de ani de zile.
Cu totii recunoastem cliseele atunci cand le auzim sau cand le citim in SMS-urile primite in aceasta perioada a anului. Si poate ca a venit timpul sa trecem dincolo de ele, acum ca am ajuns in 2011.

Asa ca (dincolo de urarile clasice : “sa aveti un an bun, cu noroc, bani, fericire” etc, pe care le-am auzit cu totii, le-am primit si le-am facut in valtoarea petrecerii si in atmosfera specifica noului inceput de an) cea mai potrivita intrebare, la care sa ne raportam cu totii acum este : “Ce sa fac anul acesta ca sa-mi fie bine in suflet?”

Pentru ca atunci cand  starea de bine sa cuibareste acolo, anul intreg si viata intreaga ne va fi binecuvantata cu tot ceea ce avem nevoie ca sa evoluam, pe drumul nostru de dezvoltare personala . Dincolo de clasificarea tipic omeneasca referitoare la ce e bine si ce e rau, vom primi exact ceea ce ne trebuie.

Ce inseamna, pentru fiecare, binele din suflet? Ce-si doreste fiecare sa faca pentru ca sufletul sau sa simta starea de implinire si de iubire neconditionata? Cred ca la aceste lucruri ar trebui sa ne duca cu gandul urarile noastre din aceasta perioada a anului.

Asadar, ce-ar fi ca de acum incolo, sa inlocuim urarile de plastic pe care ni le facem unii altora, in virtutea inertiei, pentru ca nu ne mai putem opri din superficialitatea in care am fost invatati sa traim, iar  urarea noastra sa fie: “Sa va fie bine in suflet!”?

Acum, cand incepem sa ne apropiem din ce in ce mai mult de esenta noastra. Sa exprimam aceasta esenta prin ceea ce transmitem celorlalti.

Asa ca, in 2011 sa va fie bine in suflet!

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *