clipuri motivationale pe care nu le vei uita
Psihologie practica / Motivatie si succes

Clipuri motivationale pe care nu le vei uita

Nu stiu daca iti plac clipurile motivationale. Pentru mine, reprezinta o modalitate de a ma repune pe picioare atunci cand motivatia mea e scazuta sau cand starea mea emotionala nu este cea mai buna.

Alteori, aceste clipuri video motivationale sunt un motiv de a simti lacrimi de emotie si frumusete in coltul ochiului.

Oricum ar fi, aceste clipuri  motivationale pot crea clipe de viata care merite sa existe. Fie ca pot schimba ceva semnificativ sau nu in interiorul nostru, intotdeauna avem ce invata din ele.

Iata mai jos cateva din cele mai frumoase clipuri motivationale preferate de mine. Unele din ele sunt foarte emotionante:

Dare – unul din clipurile mele motivationale preferate din toate timpurile. Indrazneste. Si toate temerile tale se vor transforma.

Dream – unul din cele mai reusite clipuri motivationale, pentru momentele cand esti cu adevarat jos si vrei sa te ridici

Never give up – unul din acele clipuri motivationale fara cuvinte si care te lasa fara cuvinte: despre lupta de a pasi, la propriu, in viata, in fiecare zi. Cuvintele sunt de prisos.

Fluturele – o celebra reclama romaneasca, care pentru mine reprezinta unul din cele mai emotionante clipuri motivationale pe care l-am vazut. Un omagiu pentru parintii nostri.

Racism – unul din clipurile video socante despre rasism si efectele lui, cu un slogan pe masura: Cu cat il aplici, cu atat devii mai urat.

The power of words – un clip motivational despre ce se intampla atunci cand atingem inima oamenilor prin cuvinte, asa cum face orbul caruia cineva i-a scris pe afis: E o zi frumoasa iar eu nu pot sa o vad.

Words Hurt – unul din clipurile motivationale anti-bullying. Cuvintele noastre chiar dor.

RUN – pentru atunci cand iti e dor sa alergi. Inspre ce vrei tu.

Don’t judge too quickly – cele mai amuzante clipuri motivationale, care contin insa mult adevar: Niciodata, nu te grabi sa judeci pana nu cunosti toate detaliile.

Pay it forward – cum putem incheia altfel decat cu unul din putinele clipuri motivationale legate direct de numele site-ului nostru. Da mai departe ceva ce pleaca din inima ta.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. ghita ecaterina spune:

    Super.Felicitari!Reusesti sa ma impresionezi mereu cu inteligenta ta spirituala.D-zeu sa te binecuvanteze si sa-ti daruiasca multa sanatate pt a-ti calauzii semenii de pretutindeni.Numai bine,Katy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *