Ce inseamna un invingator?

Publicat: 6 februarie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

ce inseamna un invingator

ce inseamna un invingator

Sa fii un invingator inseamna sa te cheme Oscar Pistorius.

Inseamna sa ti se amputeze ambele picioare la 11 luni si tu, crescand, sa decizi ca nu trebuie sa asculti de cei care nu-ti dau sanse sa mai mergi vreodata. Inseamna ca, in ciuda parerilor tuturor, sa-ti dedici viata sportului, sa faci rugby, tenis, polo si in cele din urma, atletism. Sa  alergi ca un sportiv de performanta, desi circumstantele nici macar nu iti permit sa mergi la pas. Si, dupa toate acestea, sa ai ca motto:

“Nu esti o persoana cu dizabilitati pentru ca ai anumite dizabilitati, ci esti o persoana cu talent pentru ca ai anumite talente.”

Acesta este, pe scurt, portretul unui invingator.

Oscar Leonard Carl Pistorius (nascut pe 22 noiembrie 1986), este un alergator din Africa de Sud la Jocurile Paraolimpice. Cunoscut ca “cel mai rapid om fara picioare”, Pistorius detine recordul mondial la 100, 200, 400 m. In 2007, a alergat prima data intr-o competitie pentru alergatori fara dizabilitati.

Sa vizionam si un film in care el alearga alaturi de sportivi fara dizabilitati, intr-o cursa oficiala. Un film despre o viata de invingator, in acord cu toate principiile posibile de dezvoltare personala si traita fara frici:

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *