Drept la replica in fata vietii

Publicat: 13 mai 2013
Comentarii: 2 Răspunsuri

drept la replica in fata vietii

drept la replica in fata vietii

Ma intreb adesea daca exista vreun drept prin care omul ii poate da vietii o replica. Si fara sa fie nevoie de avocati ai apararii, el sa simta ca poate purta un dialog cu viata.

Cumva, viata vrea sa ne pacaleasca uneori, vorbind in numele nostru. Ba chiar putem spune ca se afla cu un pas inaintea noastra si se mai uita din cand in cand in spate sa vada daca o urmam.

Din anumite puncte de vedere, viata are tot dreptul la un monolog. Si afirm acestea deoarece omul alege sa ii raspunda in special in momentele de frustrare, de nelinisti si griji, in momentele de intensitate maxima negativa, iar replica lui este una taioasa, plina de resentimente si reprosuri.

Nu imi dau seama daca detinem acest drept, insa cu siguranta multi dintre noi am observat momentele in care nu am mai putut indura ciclicitatea evenimentelor din procesul nostru de dezvoltare personala, intrebandu-ne simplu ce se vrea de la noi.

Un bun prieten se cearta cu viata in fiecare zi. Nu intelege cu ce a gresit si ridica des privirea spre cer cu speranta ca va primi un raspuns. Oare pe un astfel de om il mai poate linisti afirmatia ca “Nimic nu este intamplator” si ca “Exista o ordine in acest Univers”? Oare cineva care inchide telefonul la auzul unei vesti proaste despre familia lui mai poate crede ca viata isi urmeaza ritmul? Sau oare cineva care primeste subit vestea despartitii mai poate avea incredere in viata?

Avand ca punct de plecare acest context, cred ca ne putem indrepta in doua directii principale: fie ne impotrivim vietii, fie ne abandonam ei. Dar poate ca adevarata eliberare porneste chiar din aceasta impotrivire, din cele mai taioase si reci replici, din refuzul realitatii, din vinovatia ca am trait intr-o minciuna in tot acest timp…

Cred ca de cele mai multe ori ne temem sa-i adresam vietii cuvinte dure. Nu stiu cum face, dar cumva ne determina sa credem ca ne poate domina, ca ne poate intoarce cuvintele in defavorea noastra… Si nu-mi dau seama daca cel mai mare act de curaj este acela de a infrunta cu inversunare viata sau acela de a o imbratisa, sub toate aspectele sale. Stiu doar ca la nivel uman, acest din urma lucru pare imposibil…Insa o mica licarire de incredere in viata poate fi mai puternica decat cel mai asurzitor strigat.

Nu mi-am raspuns la intrebarea adresata initial si nu stiu daca, de fapt, cautam un raspuns. Cred ca doar ma intrebam…

Voi ce parere aveti?

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *