Ce inseamna sa iubesti?

Publicat: 19 septembrie 2011
Comentarii: Fără răspunsuri

ce inseamna sa iubesti

ce inseamna sa iubesti


“Ce inseamna sa iubesti?

Inseamna sa vezi un om, o situatie, un lucru, asa cum este cu adevarat, nu cum iti imaginezi ca este. Si sa reactionezi la ele, asa cum merita.Este greu sa ti se ceara sa iubesti ceea ce nici macar nu vezi. Si oare ce ne impiedica pe noi sa vedem?

Conditionarea noastra, conceptele noastre, categorisirile noastre, prejudecatile noastre, proiectiile noastre, etichetele pe care le-am preluat din cultura noastra si din experientele noastre trecute.

Sa vezi este cel mai greu lucru pe care il poate face un om, pentru ca cere o minte disciplinata si vigilenta si multa dezvoltare personala.

Dar cei mai multi oameni ar prefera, mai degraba, sa decada intr-o stare de lenevie mentala, decat sa se deranjeze sa vada fiecare persoana, fiecare lucru, in prospetimea momentului prezent.” Anthony de Mello

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *