Workshop: Atelier de comunicare pentru parinti

Publicat: 25 octombrie 2011
Comentarii: Fără răspunsuri

workshop atelier de comunicare pentru parinti
workshop atelier de comunicare pentru parinti

A fi parinte este un exercitiu de crestere si maturizare, este un proces continuu de dezvoltare. Experienta de a fi parinte este diferita de ceea ce am imaginat sa fie.

Ne gasim adesea in locuri necunoscute fara o harta care sa ne ghideze si de multe ori nu stim cui sa ne adresam pentru a ne ghida.

Din acest motiv am creat pentru tine Atelierul de Comunicare pentru Parinti, un worshop in care inveti sa devii un insotitor mai bun pentru tine si pentru copilul tau si in care gasesti solutii la problemele cu care te confrunti.

Pretul: pentru 18 ore de curs,  300 RON+TVA.

Pentru mai multe detalii privind programul si continutul cursului va stau la dispozitie la numarul de telefon 0728200008.

Va astept cu drag,
Simona Guresu

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *