Tu suferi de probleme de atentie?

Publicat: 21 noiembrie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

tu suferi de probleme de atentie

tu suferi de probleme de atentie

In ultima perioada, din ce in ce mai multi oameni sufera de mici probleme de atentie.

Fie ca uitam sa indeplinim o sarcina, fie ca nu reusim sa ne mentinam concentrarea, problemele de atentie arata o lipsa de prezenta din partea noastra.

Regasiti mai jos un test care sa va ajute sa constientizati gradul de atentie in viata de zi cu zi:

1. Cat de des intampini dificultati atunci cand trebuie sa-ti mentii atentia treaza la locul de munca, la scoala sau chiar intr-o activitate care iti face placere?

Niciodata
Rar
Cateodata
Des

2. Cat de des esti distrata de un stimul din exterior, cum ar fi gandurile fugare care apar sau influentele factorului de mediu?

Niciodata
Rar
Cateodata
Des

3. Cat de des eviti sa te implici in sarcinile care presupun un efort mental sustinut?

Niciodata
Rar
Cateodata
Des

4. Ti se intampla sa ai probleme atunci cand asculti pe cineva pentru ca iti fuge mintea in alta parte?

Niciodata
Rar
Cateodata
Des

5. Cat de des ai dificultati in organizarea unor activitati sau sarcini care trebuie indeplinite (de exemplu: nu reusesti sa respecti deadline-ul, ai probleme cu organizarea timpului)?

Niciodata
Rar
Cateodata
Des

6. Cat de des observi ca nu reusesti sa fii atenta la detalii la scoala, la locul de munca sau in timpul altor activitati?

Niciodata
Rar
Cateodata
Des

7. Cat de des uiti sa indeplinesti o activitate pe care o faci de obicei, cum ar fi sa platesti facturile sau sa mergi la o intalnire?

Niciodata
Rar
Cateodata
Des

8. Cat de des pierzi sau uiti unde ai lasat un obiect de care ai nevoie pentru a-ti indeplini sarcinile zilnice (telefon, ochelari, portofel, chei?

Niciodata
Rar
Cateodata
Des

9. Cat de des ai probleme cu urmarea unor instructiuni in sarcini pe care le ai de indpelinit zilnic (facut mancare, sarcini la locul de munca, etc)?

Niciodata
Rar
Cateodata
Des

Daca la majoritatea intrebarilor ati raspuns NICIODATA inseamna ca nu aveti probleme de atentie si reusiti sa va mentineti concentrarea vie chiar si in cele mai dificile situatii.

Daca la majoritatea intrebarilor ati raspuns DES, inseamna ca este nevoie sa luati atitudine deoarece va pierdeti atentia cu usurinta.

Daca la majoritatea intrebarilor ati raspuns RAR sau CATEODATA, inseamna ca nivelul vostru de atentie este destul de echilibrat.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *