Limbajul subconstientului (subliminal)

Publicat: 22 februarie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

limbajul subconstientului subliminal

limbajul subconstientului subliminal

Comunicarea cu subconstientul se poate efectua prin limbajul subconstientului, prin repetari sau prin metafore.

Acum vreau sa subliniez importanta repetarii si, in special, a unui anume tip de repetare: gandirea pozitiva.

De ce este importanta gandirea pozitiva?

Foarte multa lume vorbeste despre gandurile pozitive, insa de ce si cum functioneaza gandirea pozitiva?

Mult timp nu am inteles de ce este atat de important: oare nu pot gandi orice, pentru ca oricum, fiind vorba numai de un gand, atunci ce influenta poate avea asupra mea? Pentru a intelege insa, trebuie sa cunoastem limbajul subconstientului.

In subconstient se depun informatii, dar acestea nu tin cont de logica, de bine sau rau, util, inutil etc. O forma a acumularii de informatii este repetitia, exact precum la scoala, atunci cand invatam o poezie si o repetam de multe ori pana cand intra in subconstient: atunci putem afirma ca stim poezia.

Aici intra in joc gandirea pozitiva; e important cand aceasta ajunge sa tina de felul de a fi al unei persoane, sa o caracterizeze prin utilizarea preponderenta ca modalitate de gandire. Sa vedem cum functioneaza. Repetand de multe ori un gand, de exemplu „sunt timid”, acest gand intra in subconstient fara a fi rejectat de instantele logice.

Data viitoare, cand voi avea nevoie de capacitatea de a fi curajos ca sa fac cunostinta cu o persoana, intervine subconstientul. Acesta din urma ca parte sintetizatoare face legatura intre a face cunostinta cu o persoana si timiditatea mea si va activa aceste modele inadecvate de comportament.

Care va fi rezultatul ?

Sau nu ajung pana la persoana respectiva, sau daca ajung atunci ma inrosesc, ma balbai si pana la urma ma retrag cu o noua experienta de incapacitate. In mod contrar, daca as repeta: “sunt curajos si jovial”, pot face cunostinta cu foarte multe persoane foarte usor si atunci subconstientul face legatura cu aceasta parte a mea. In acest moment, subconstientul imi pune la dispozitie toate resursele si capacitatile de a fi curajos, jovial, prietenos. Si atunci pot face cunostinta cu persoana dorita. Sper ca prin acest mic exemplu toata lumea poate intelege acest proces. Daca incepem sa depunem efort in acest sens, vom capata aceasta deprindere. A gandi negativ sau pozitiv necesita tot atata efort. De ce nu am utiliza modul de gandire care ne este folositor? Spor la experimentare!
Pentru a incepe sa gandesti pozitiv, chiar de maine dimineata, primul lucru pe care il vei face cand incepi o noua zi va fi sa te privesti in oglinda si sa iti spui: “Sunt tanar(a) si perfect sanatos(sanatoasa)!”

Albutiu Peter(MD) CH profesor de hipnoza
Facebook: Hipnoza Complementara

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *