Curs online – Cum sa ne impacam cu nevoia exagerata de a controla?

Publicat: 5 mai 2014
Comentarii: Fără răspunsuri

Cursul online de mai jos are in vedere un subiect uneori neglijat, iar alteori prea evident: nevoia oamenilor de a controla.

Astfel, vom analiza controlul din doua perspective diferite:

• pe de o parte, va vom prezenta diferite aspecte dizarmonioase ale nevoii noastre de a controla (cat si diferite solutii pe care le putem gasi in acest caz),

iar

• pe de alta parte vom incerca sa stabilim anumite repere care sa ne ajute sa avem mai mult control asupra vietii noastre astfel incat sa gasim echilibriul spre care tanjim.

Cursul online cuprinde umatoarele 5 module:

Modulul 1: Unde te situezi fata de control?

 Modulul 2: Ce este controlul?

 Modulul 3: Sfaturi pentru a trai cu o persoana controlanta

 Modulul 4: Alege sa nu controlezi chiar totul!

 Modulul 5: Totusi, cum pot avea un control sanatos asupra vietii mele?

Dupa cum v-am obisnuit deja, fiecare modul cuprinde atat notiuni teoretice despre control, dar si diferite exercitii practice de constientizare pentru a observa daca sunteti o persoana controlanta sau o persoana controlata, cat si pentru a gasi modalitati de a interactiona cu acesta atat in viata de cuplu, in viata personala sau la locul de munca.

Daca acest curs online v-a starnit interesul, il puteti comanda aici.

De asemenea, puteti gasi aici si alte cursuri online.

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *