Dezvoltare personala / Prosperitate

Idei pentru prosperitate

Idei pentru prosperitate - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Astazi vom reda cateva idei care ne pot ajuta sa ne dezvoltam o constiinta a prosperitatii mai extinsa. Daca veti urma procedura si tehnica pe care le voi descrie aici, nu va vor lipsi niciodata banii de care aveti nevoie:

1.  Sa va ganditi in mintea voastra ca Dumnezeu sau Principiul vietii este Sursa universului, a galaxiilor din spatiu si a tot ceea ce vedeti: stele pe cer, munti, lacuri, comorile din pamant sau din ape, animale sau plante. Principiul vietii da nastere la tot, iar puterile, calitatile si atributele lui Dumnezeu sunt in noi. Reflectati asupra acestor adevaruri:

 

  • tot ce vedeti sau de care sunteti constienti a fost creat din mintea invizibila a lui Dumnezeu
  • tot ce s-a inventat pana acum a aparut din mintea invizibila a Umanitatii
  • mintea omului si mintea lui Dumnezeu sunt una in esenta, deoarece exista o minte comuna a tuturor
  • Dumnezeu este sursa energiei, a vitalitatii, a sanatatii si a ideilor creatoare. Dumnezeu este sursa Soarelui, a aerului pe care-l respiram, a marului pe care-l mancam si a banilor din buzunarul nostru
  • Totul vine din invizibil. Este foarte usor pentru Dumnezeu sa aduca bunastarea in viata noastra, tot asa cum ii este usor sa devina un fir de iarba.

2. Hotarati-va acum sa gravati in subconstientul vostru ideea de bunastare. Ideile sunt transmise subconstientului prin repetitie, incredere si asteptare. Prin repetarea unui model de gandire sau de actiune din nou si din nou, acel model devine automat.

Deoarece subconstientul este implacabil, veti fi obligati apoi sa manifestati ceea ce ati cerut. Nu este nicio diferenta intre acest proces si cel de a invata sa mergi, sa inoti sau sa canti la pian. Trebuie sa credeti in ceea ce afirmati.

Realizati ca ceea ce spuneti este precum semintele pe care le saditi in pamant. Ele vor creste, exprimand in exterior esenta lor.
Udand si fertilizand aceste seminte, le veti accelera cresterea. Trebuie sa stiti ce faceti si de ce o faceti.

3. Repetati urmatoarea afirmatie timp de cinci minute seara si dimineata.

“Sadesc acum in subconstientul meu ideea de prosperitate divina. Dumnezeu este sursa tuturor bunurilor mele si toate nevoile mele imi sunt indeplinite in fiecare moment si in orice loc din spatiu. Bunastarea lui Dumnezeu curge libera prin mine, cu bucurie si fara incetare; multumesc lui Dumnezeu pentru bogatiile care intra pentru totdeauna in viata mea.”

4. Cand va apar ganduri negative, exprimarea unor lipsuri, de genul: “ Nu-mi pot permite aceasta calatorie”, sau “Nu pot plati factura aceasta”, nu le mai aduceti pana la sfarsit. Inversati-le imediat in minte, afirmand “Dumnezeu este sursa mea infinita si instantanee si aceasta factura va fi platita prin ordine divina.”

Daca un gand negativ vine catre voi de 50 de ori intr-o ora, inversati-l de cate ori apare:”Dumnezeu este sursa mea instantanee si-mi indeplineste nevoia imediat.”

Dupa un timp, gandul de pierdere financiara va disparea si veti descoperi ca subconstientul vostru este conditionat de bunastare. Daca va simtiti atrasi de o masina noua, de exemplu, nu spuneti deloc: ”Nu o sa mi-o pot permite niciodata.” Din contra, spune-mi:”Acea masina e de vanzare. Este o idee divina si eu o accept in ordinea divina.”

Aceasta este cheia fundamentala. Atunci cand o aplicati sub forma unui program precum cel prezentat deja, legea opulentei va lucra pentru voi, asa cum lucreaza si pentru altii. Legea mintii  este o lege de evolutie spirituala care lucreaza la fel pentru toti. Gandurile voastre va fac bogati sau saraci. Alegeti bogatiile vietii, aici si acum.

“Secretele prosperitatii”, Editura Deceneu, Joseph Murphy

Pentru a afla mai multe despre acest subiect, va recomandam si workshop-ul “Abundenta si manifestare”, din data de 20 mai.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *