Curs NLP Practitioner, Cluj-Napoca și Constanța: mai 2018

Publicat: 5 aprilie 2018
Comentarii: Fără răspunsuri

Cluj-Napoca – 4-6 mai 2018
Constanta – 11-13 mai 2018

“Nu voi fi un om obisnuit pentru ca am dreptul sa fiu un om extraordinar.” – Peter O`Tolle. Inscrie-te la un curs in care iti vei descoperi latura extraordinara prin metode pe care nu le-ai mai incercat pana acum.

Programarea neuro-lingvistica sau NLP este o metoda de dezvoltare personala si profesionala care te ajuta sa gasesti raspunsuri inspirate la cele 3 mari intrebari pe care si le pun tot mai multi oameni:

 • Cine sunt eu? Vei invata sa iti pui intrebarile potrivite, astfel incat sa descoperi cine esti tu cu adevarat. Odata aflat acest raspuns, vei stii cum sa iti construiesti viata in acord cu tine. Vei descoperi care iti sunt valorile personale si convingerile care iti sustin si iti modeleaza identitatea si misiunea. De asemenea, iti vei descoperi convingerile limitative si vei invata cum anume sa le transformi, astfel incat sa iti sustina energia si viata.
 • Care este misiunea mea? Iti vei descoperi zonele de excelenta personala prin dezvoltarea abilitatilor pe care le ai. Apoi vei invata cum sa-ti stabilesti obiective intr-o maniera corecta si cum sa le atingi, respectandu-te pe tine, misiunea ta si toate lucrurile care te definesc.
 • Cum sa imi implinesc viata? Cele 2 mari resurse pe care le avem cu totii la dispozitie sunt comunicarea si emotiile. Vei invata cum sa iti imbuntatesti comunicarea cu tine insuti si cu cei din jurul tau, infrumusetandu-ti astfel relatiile care conteaza pentru tine. Vei invata care este importanta emotiilor si cum sa le gestionezi, astfel incat sa iti cresti stima de sine si increderea personala. Vei putea sa gestionezi cu usurinta stresul si sa raspunzi optim in situatii dificile. Vei cunoaste alte persoane care te vor ghida in aceasta experienta si pe care le vei ghida la randul tau.

INSCRIERI:

CLUJ – NAPOCA: telefon 0755.464.094 (Horatiu Uifalean) sau e-mail: horatiu.uifalean@synchronicity.ro . ATENTIE: locurile sunt limitate!

Tematica generala a cursului o gasesti aici.

CONSTANTA: telefon 0721.299.371 (Magdalena Toma) sau e-mail: office@nlpintegrativ.ro ATENTIE: locurile sunt limitate!

Tematica generala a cursului o gasesti aici.

Diplome primite la absolvirea formarii:

– diploma recunoscuta international cu standardele si sigiliul Asociatiei internationale de Programare neuro-lingvistica, cu titulatura de NLP Practitioner IANLP,

– diploma recunoscuta national cu standardele si sigiliul Asociatiei Profesionale de NLP Integrativ®, cu titulatura de NLP Practitioner AproNLPi®.

 Durata cursului: 7 module a cate  3 zile, astfel: vineri 16.00 – 20.00, sambata 9.00 – 19.00,  duminica 9.00 – 18.00.

Programarea modulelor:

CLUJ – NAPOCA:

Modul 1: 4 – 6 mai 2018
Modul 2: 1 – 3 iunie 2018
Modul 3: 29 iunie – 1 iulie 2018
Modul 4: 3 – 5 august 2018
Modul 5: 14 – 16 septembrie 2018
Modul 6: 12 – 14 octombrie 2018
Modul 7: 9 – 11 noiembrie 2018

CONSTANTA:

Modul 1: 11 – 13 mai 2018
Modul 2: 8 – 10 iunie 2018
Modul 3: 6 – 8 iulie 2018
Modul 4: 3 – 5 august 2018
Modul 5: 14 – 16 septembrie 2018
Modul 6: 19 – 21 octombrie 2018
Modul 7: 16 – 18 noiembrie 2018

Investitie:

– intreaga formare costa 3150 lei si se plateste in 7 rate egale de cate 450 lei/modul,
– cei care doresc sa achite taxa integral, au o reducere de 10%,
– cei care mai inscriu alte persoane la curs, au o reducere de 5% pentru fiecare persoana inscrisa in plus. Reducerile se cumuleaza!

TRAINERI:

 CLUJ: “Te salut! Sunt Horațiu Uifălean, trainer NLPi®, coach și formator în programele de formare NLP. Sunt fondatorul blogului Synchronicity.ro și de mai bine de 4 ani susțin cursanții să-și atingă obiectivele și să-și depășească limitele prin programele de formare NLP Practitioner si nu numai. În urmă cu aproape 10 ani am pășit pentru prima dată pe calea dezvoltării personale. A fost momentul in care am realizat că ceea ce sunt, ce fac și ce am depinde în mare măsură de ce se întâmplă în interiorul meu. Iar aceasta lecție m-a inspirat să mă dedic formărilor în NLP, coaching și train the trainers. Având o fire analitică, am imbinat două domenii aparent opuse: ingineria și psihologia. Si astfel s-a născut o nouă ramuă: ingineria minții, cum îmi place să-i spun. Ingineria m-a învățat partea pragmatică a vieții, cea palpabilă, iar psihologia m-a pus în contact cu mine și cu valorile mele cele mai profunde. Sunt pasionat de magia schimbării rapide și de modalitățile prin care îți poți pune în practică abilitățile pentru a-ți atinge obiectivele cele mai mărețe. În programul de formare NLP Practitioner, împărtășesc cu entuziasm metode și stategii de atingere a excelenței personale, iar în cele 7 luni, cursanții își dezvoltă responsabilitatea pentru propriile acțiuni și comportamente. De-a lungul timpului am învățatat că oamenii n-au nevoie de foarte multe pentru a se schimba. Schimbarea se poate produce ușor într-un mediu lipsit de judecăți, plin de încredere, conexiune și susținere. De acceea, în programul NLP Practitioner ai toată susținerea mea și te voi ghida pas cu pas să produci schimbările pe care le vrei în viața ta. Timp de 7 luni vom călători împreuna ca o echipă. Te asigur că nu vom merge pe o scară rulantă, va fi nevoie să accepți provocarea să calci pe fiecare treaptă cu încredere în direcția visurilor tale.”

CONSTANTA: “Bine te gasesc! Numele meu este Magdalena Toma si sunt unul din trainerii ce te vor insoti in formarea NLP Practitioner. Pregatirea mea profesionala (trainer NLP, psiholog clinician, consultant in psihoterapie pozitiva si doctorand in stiintele educatiei), experienta de peste 18 ani in lucrul cu oamenii si rezultatele pe care le am in cabinet si in salile de training ma recomanda a fi omul potrivit la locul potrivit. Iubesc domeniul dezvoltarii umane si pun pasiune in proiectele pe care le organizez si le sustin. Stiu ca oamenii se afla in diferite etape de intelegere, iar rolul meu este sa te ghidez in dezvoltarea ta personala si profesionala. In felul acesta vei invata cum sa-ti atingi obiectivele, sa fii o persoana mai implinita, sa-ti accesezi resursele, adoptand in acelasi timp un comportament ecologic, atat pentru tine, cat si pentru cei din jurul tau. Stiu cu certitudine ca atunci cand cineva crede in tine si in potentialul tau, iti poti schimba nu doar situatia actuala, ci intreg cursul vietii, de aceea cred ca nimic nu este mai important decat o viata dedicata oamenilor. Abia astept sa ne cunoastem si sa facem impreuna lucruri frumoase si utile!”

CLUJ si CONSTANTA: “Salut! Numele meu este Maria Cotoi si fac parte din echipa frumoasa a acestui curs. Omul sfinteste metoda – aceasta este concluzia la care am ajuns dupa ce am fost formata in NLP de catre 6 traineri diferiti si dupa mai mult de 8 ani de experienta personala si profesionala in acest domeniu. Acelasi lucru il arat si cursantilor mei, cand le ofer, pe langa tehnici si metode concrete prin care sa isi imbunatateasca viata, parti din experienta si filosofia mea de viata. Partea teoretica a formarii poate fi invatata si din carti, cu usurinta. Partea practica, insa, este un proces ghidat si sustinut de un om specializat. Iar fiecare om are personalitate, valori, obiective, cunostinte diferite. De aceea cursul NLP Practitioner predat de mine este diferit de al oricarui trainer in parte, cum si cursul celorlalti traineri este diferit de al meu, tocmai prin unicitatea pe care o imprimam fiecare lucrurilor pe care le facem. Imi plac simplitatea lucrurilor si bucuria de a trai. Libertatea si gratia in exprimare. Onestitatea si conexiunea cu oamenii si cu energia vietii. Toate acestea sunt valorile mele personale si sunt, de asemenea, esenta a ceea ce ii invat pe oameni prin intermediul cursurilor. Sunt pasionata de ceea ce fac si perseverenta. Imi amintesc ca in urma cu 10 ani am inceput sa tin traininguri, ca sa vad in ce masura ne potrivim noi doua in aceeasi sala: Maria – la inceput de drum cu Maria – trainerul. Iar la acest training nu s-a inscris decat o singura persoana. Si ce am facut!? Am tinut un training de dimineata pana seara cu acea singura persoana. Aveam nevoie sa invat si mi-am dat seama destul de rapid ca orice experienta este buna, daca vreau sa am rezultate si sa devin buna in ceea ce imi propun. Acum, in salile de curs, am zeci de oameni. Iar lucrurile valoroase pe care le-am adunat de-a lungul timpului ma insotesc in fiecare curs si ma sustin in fata oamenilor: – increderea ca atat eu, cat si cursantii suntem oamenii potriviti, la momentul si in locul potrivit pentru a ne descoperi, pentru a creste si pentru a da mai departe, – entuziasmul cu care putem sa invatam lucruri noi prin joc si libertatea de a ne exprima propriul cantec interior, – rabdarea si respectul pe care il acord fiecarui om pentru ca stiu ca fiecare dintre noi are ritmul lui personal de schimbare si un mod unic si autentic de a vedea viata, – blandetea si curajul de a explora cu oamenii locuri interioare despre care nici ei insisi nu stiu, desi le intuiesc. Si ar mai fi ceva: magia sau lipiciul (metaforic vorbind) pe care il aduc cu mine si il folosesc ca sa ii invat pe oameni ca puterea si fericirea noastra personala se ascunde tocmai in felul in care stim sa cooperam unii cu ceilalti. Ii invat pe oameni puterea lui NOI.” Experienta profesionala completa o gasesti aici.

 INSCRIERI:

CLUJ: telefon 0755.464.094 (Horatiu Uifalean) sau e-mail: horatiu.uifalean@synchronicity.ro. ATENTIE: locurile sunt limitate!

Tematica generala a cursului o gasesti aici.

CONSTANTA: telefon 0721.299.371 (Magdalena Toma) sau e-mail: office@nlpintegrativ.ro. ATENTIE: locurile sunt limitate!

Tematica generala a cursului o gasesti aici.

 

 

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *