Introducere-in-NLP

Curs Introducere în NLP – 23 iunie 2018, București

Publicat: 21 iunie 2018
Comentarii: Fără răspunsuri

Programarea Neuro Lingvistica  (NLP) este cea mai puternică și eficientă metodă de transformare personală disponibilă. Programarea Neuro Lingvistică este studiul sistematic al performanțelor umane. Acest studiu al structurii experienței subiective poate fi împărțit în componente mai mici ale sale și acestea pot fi schimbate, modificate, îmbunătățite sau eliminate.

Ești interesat de dezvoltare personală? Vrei să îți crești performanțele la job? Vrei doar să fii bine informat? Vrei să știi de ce ai anumite reacții și cum să te poziționezi sănătos în orice situație? Ai câteva noțiuni despre ceea ce înseamnă NLP-ul și îți dorești aprofundare și de ce nu, o certificare în acest sens?

Atunci noi îți propunem un seminar care să te introducă în această lume în care fiecare informație îți poate fi foarte utilă și la sfârșitul căruia poți decide dacă îți dorești certificarea ca Practitioner NLP.

Utilitatea acestui seminar, nu se pliază doar celor care doresc să își îmbunătățească relațiile profesionale, ci oricărei persoane care dorește să se înțeleagă și să înțeleagă ceea ce îl înconjoară.

Sâmbătă  – 10.00 – 14.00

Preț: 100 Ron

Înscrieri: 0729286309 sau contact@nlptraining.ro.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *