Introducere-in-NLP
NLP (Programare Neuro-Lingvistica)

Curs Introducere în NLP – 23 iunie 2018, București

Programarea Neuro Lingvistica  (NLP) este cea mai puternică și eficientă metodă de transformare personală disponibilă. Programarea Neuro Lingvistică este studiul sistematic al performanțelor umane. Acest studiu al structurii experienței subiective poate fi împărțit în componente mai mici ale sale și acestea pot fi schimbate, modificate, îmbunătățite sau eliminate.

Ești interesat de dezvoltare personală? Vrei să îți crești performanțele la job? Vrei doar să fii bine informat? Vrei să știi de ce ai anumite reacții și cum să te poziționezi sănătos în orice situație? Ai câteva noțiuni despre ceea ce înseamnă NLP-ul și îți dorești aprofundare și de ce nu, o certificare în acest sens?

Atunci noi îți propunem un seminar care să te introducă în această lume în care fiecare informație îți poate fi foarte utilă și la sfârșitul căruia poți decide dacă îți dorești certificarea ca Practitioner NLP.

Utilitatea acestui seminar, nu se pliază doar celor care doresc să își îmbunătățească relațiile profesionale, ci oricărei persoane care dorește să se înțeleagă și să înțeleagă ceea ce îl înconjoară.

Sâmbătă  – 10.00 – 14.00

Preț: 100 Ron

Înscrieri: 0729286309 sau contact@nlptraining.ro.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *