Munay-ki

Vindecarea prin medicina energetica samanica

 

vindecarea-prin-medicina-energetica-samanica

Pentru  aceia dintre noi care am uitat ca lumea este un loc sigur, ca intreg universul poate fi de partea noastra, astfel incat sa pasim in frumusete in fiecare zi a vietii noastre, va invitam cu drag la sesiuni de vindecare samanica, la sediul nostru. Pentru a ne reaminti.

Vindecarea in timpul acestor sedinte este instantanee la nivelul corpului energetic, insa efectele cer putin timp pentru a se instala in corpul mental-emotional si in corpul fizic.

Pentru ca este o calatorie dincolo de mintea noastra rationala, vindecarea poate lua forme diferite de cele la care ne asteptam noi. In mod cert, fiecare primeste exact ceea ce are nevoie sa primeasca in acel moment din viata sa.

La finalul sedintei vom discuta impreuna cateva teme de lucru cu ajutorul carora vom putea crea noi cai neurologice si vom putea pasi intr-o noua harta a calatoriei personale.

O sedinta de vindecare dureaza o ora.
Pret: 250 RON.

Iata cateva din procesele pe care le folosesc in timpul unei sedinte:

Procesul de iluminare este procesul de baza din medicina energetica samanica, se bazeaza pe curatarea amprentelor emotionale din campul nostru energetic, care ne predispun la boli fizice si emotionale, si  se realizeaza prin informarea cu lumina a acestor amprente.

O amprenta contine informatii despre boli sau elemente legate de starea fizica sau despre o trauma emotionala care ni s-a intamplat devreme in viata si care ne predispune la repetarea acelorasi comportamente si la aceleasi relatii, intr-o dinamica asemanatoare de-a lungul anilor.

Orice comportament repetitiv pe care il observi in viata ta este o indicatie a existentei acestor amprente, si orice boala sau tipar comportamental care se repeta in familia ta este consecinta unor amprente transmise de-a lungul generatiilor.

Daca nu mai vrei sa retraiesti viata parintilor tai, poti incepe sa indepartezi aceste amprente din campul tau de lumina, pentru a vindeca ceea ce parintii tai nu au stiut si nu au putut sa vindece, ranile emotionale pe care si ei le-au mostenit de la parintii si bunicii lor.

Procesul de iluminare ne readuce in starea de echilibru, in ceea ce samanii incasi numesc ayni, distruge reziduurile si depozitele care adera la peretii unei chakre, arde energia toxica din jurul inregistrarilor fizice si emotionale daunatoare si curata inregistrarile din Campul energetic de Lumina.

Procesul de iluminare transforma energiile grele in lumina, emotiile grele asociate cu traume si boli, in energia hranitoare a vietii.  Aceasta este o metafora pentru transformarea ranilor emotionale in surse de putere si de cunoastere.

Procesul de extractie:

Extractia energiilor cristalizate in corpul fizic. Unele energii toxice se pot cristaliza in corpul nostru, luand forma energetica a unor obiecte, care sunt imposibil de metabolizat prin procesul de Iluminare.

Aceste energii sunt atrase spre noi pentru ca noi avem afinitate pentru ele. Prin procesul de extractie indepartam aceste energii cristalizate si apoi lucram asupra afinitatii cu energia respectiva, astfel incat sa devenim purificati de o eventuala receptare a aceleiasi energii toxica pe viitor.

Extractia energiilor si a entitatilor intruse, incrustate in sistemul nervos central. Aceste energii sunt fluide si se pot afla la baza multor probleme psihologice si fizice de tipul depresie, anxietate, dependente, toane si o multime de alte simptome.

Decuplarea reactiei lupta sau fugi. In urma acestui proces de decuplare , lumea devine un loc in care ne simtim in siguranta,in care putem avea incredere profunda in univers, in noi insine si in ceilalti, ne putem relaxa profund, atat in timpul zilei, precum si atunci cand dormim.

Prin decuplarea reactiei lupta sau fugi, ne mutam reactiile din sistemul nervos simpatic in cel parasimpatic, si putem intra astfel in modulul de relaxare.

Aceasta reactie lupta sau fugi, pe care o au si animalele, a fost activata acum mult timp, probabil in copilaria noastra si de atunci a ramas pe modul automat, provocand permanent un nivel extrem de mare de adrenalina si o stare de alerta permanenta.

Spre deosebire de animale, care au in sistemul lor procedee naturale de deconectare de la aceasta reactie, oamenii pot ramane in acest loc al stresului si al nelinistii permanente pentru intreaga lor viata.

Prin aceasta decuplare putem ajunge din nou intr-o stare de liniste sufleteasca, reflectata in toate nivele noastre: energetic, sufletesc, mental, fizic.Recuperarea sufletului.
De cate ori experimentam traume, o parte din esenta noastra vitala se separa de noi pentru a supravietui experientei, sustragandu-se impactului distrugator al durerii implicate de acea trauma si lipsindu-ne de parti importante din forta noastra vitala si din esenta noastra.

•    Te simti vreodata apatic?
•    Iti este dificil sa ramai prezent in corpul tau? Te simti ca si cum ai fi in afara corpului tau, observandu-l ca pe un film?
•    Suferi de depresii cronice?
•    Ai probleme cu sistemul imunitar si te imbolnavesti des?
•    Ai fost foarte bolnav cand erai mic?
•    Ai goluri de memorie legate de viata ta de dupa varsta de 5 ani? Simti ca ai vrut sa stergi cu buretele anumite etape din viata ta?
•    Te lupti cu dependente (alcool, mancare, medicamente, tigari, sex, jocuri de noroc)?
•    Te surprinzi uitandu-te la lucruri din exterior ca si cum ai vrea sa-ti umpli un gol interior prin ele?
•    Ti-a fost dificil sa mergi mai departe dupa pierderea cuiva drag sau dupa un divort?

Daca ai raspuns “da” la oricare din aceste intrebari, probabil ai nevoie de o sesiune de recuperare a sufletului. Parti importante din Sinele tau esential iti pot fi indisponibile in acest moment.

Energia vitala si darurile acelor parti sunt inaccesibile pentru tine, momentan. Partile pierdute coexista intr-o realitate paralela, de unde pot fi recuperate si redate prin procedeul samanic de recuperare a sufletului.

 

Pentru programari si detalii:

Mihaela Marinas
0721465852
mihaela@aimee.ro

Sedintele sunt disponibile si in varianta online.

Sedintele sunt tinute de Mihaela Marinas, pentru mai multe detalii intrati aici. 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *