Munay-ki

Procesul samanic de iluminare ca metoda de vindecare energetica

procesul-samanic-de-iluminare-ca-metoda-de-vindecare-energetica

procesul samanic de iluminare ca metoda de vindecare energetica


O sa explicam mai jos care este rolul procesului de Iluminare si ce beneficii pot aparea in vietile noastre daca apelam la o sedinta de Iluminare.

 Chakrele sunt organele campului energetic de lumina.
Sunt discuri rotitoare, cu guri mari, care se invart la cativa centimetri in afara corpului, prin care isi extrag combustibil radiant, stocat in corpul luminos, pentru a ne hrani spiritual, emotional si creativ.

Varful ingust, de forma unei palnii, este prins chiar de coloana vertebrala. Chakrele ii transmit sistemului nervos informatiile despre traume si dureri trecute, pastrate in inregistrarile Campului Energetic de Lumina.

Chakrele informeaza sistemul nostru neurofiziologic, influentandu-ne starea emotionala si fizica. Ele se conecteaza, de asemenea, la glandele endocrine care regleaza intregul comportament uman.

Atunci cand campul energetic de lumina devine toxic, in urma poluantilor din mediu si a celor emotionali, chakrele se infunda.

Procesul este analog unui motor ale carui pistoane sunt blocate in mocirla. Chakrele se infunda cu reziduuri si incep sa se invarteasca alene, astfel incat nu mai avem energie si devenim usor iritabili sau deprimati.

In cele din urma, ele se inchid, iar sistemul nostru imunitar cedeaza.

Campul energetic de lumina contine informatii care ne pot ucide sau ne pot vindeca, in acelasi fel in care ADN-ul codifica, in spirala sa dubla, formula longevitatii, precum si starea de sanatate mostenita.

El contine planul corpului nostru, la fel cum schita unui arhitect contine planul unei case.

Dar, spre deosebire de un plan fizic, separat, ce ramane intact, pe masura ce casa imbatraneste-sablonul nostru luminos este continuu informat de incidentele pozitive si negative pe care le traim de-a lungul vietii.

Traumele psihologice si spirituale nerezolvate sunt gravate, asemenea unor scrijelituri, in campurile noastre Luminoase.

Inregistrarile se formeaza atunci cand emotiile negative care insotesc trauma nu sunt vindecate.
Sa luam exemplul cuiva care a avut o inregistrare foarte puternica, atunci cand mama si tatal ei s-au separat.

Fetita avea 7 ani la vremea respectiva si credea ca ea este vinovata de plecarea tatalui, fiind convinsa ca facuse ceva gresit.

S-a luptat din greu sa-si reprime sentimentul de abandon. Totul a iesit la suprafata abia la doi ani dupa casatorie, cand inregistrarea a fost activata brusc. In ciuda faptului ca isi iubea sotul, iar acesta nu ii daduse niciu motiv de suspiciune, ea era convisa ca nu se poate baza pe el si ca nu-i va fi alaturi la nevoie.

Acesta este un exemplu pentru efectele pe care le poate avea o inregistrare care se activeaza in campul nostru de lumina.

Ani intregi de psihoterapie o pot ajuta sa-si inteleaga problemele de abandon, dar terapia nu poate sterge inregistrarea. Problemele vor iesi la suprafata si se vor proiecta asupra oricarui barbat din viata ei.

Inregistrarile din Campul energetic de Lumina pot aranja evenimente ciudate si aparent fara nicio legatura, in lumea exterioara.

Acestea pot orchestra intalnirea cu parteneri de cuplu care poseda aceleasi trasaturi negative de personalitate. Ne pot atrage in cele mai ciudate locuri, pentru a intalni persoane pe care am fost destinati sa le cunoastem.

Aceste inregistrari din stratul eteric pot organiza lumea fizica si pot crea si boli in interiorul organismului.

Inregistrarile pot fi, de asemenea, asociate caracteristicilor psihologice pe care le mostenim de la parintii nostri.

Uneori, sfarsim ducand aceleasi batalii si urmand aceleasi drumuri ca si parintii nostri. Daca bunica si mama ta au avut de-a face cu barbati violenti, este posibil sa fii predispusa la acelasi gen de relatie.

Aceste sabloane si obiceiuri negative sunt codificate in Campul energiei negative si Procesul de Iluminare poate rezolva, intr-o sedinta, ceea ce adesea se rezolva in ani buni prin intermediul psihoterapiei.

Samanii considera ca simpla constientizare intelectuala de abia daca zgarie suprafata si nu este suficienta pentru a aduce vindecarea care se intampla prin iluminare.

Stiind ca a fost abuzata sexual in copilarie, o femeie isi va intelege neincrederea in barbati, dar aceasta intelegere ii va permite rareori sa aiba o relatie intima.

Nenorocul, blestemele si nefericirea generatiilor trecute ni se trasmit si noua, sub forma de inregistrari in campul nostru energetic. Atunci cand vindecam aceste stari din interiorul nostru, le vindecam atat pentru parintii, cat si pentru copiii nostri.

Samanul este interesat de extragerea energiei emotionale dintr-o inregistrare si de stergerea inregistrarii. Acesta este scopul vindecarii prin Procesul de Iluminare. Nu suntem interesati sa lucram cu povestile clientului, asa cum este psihoterapeutul.

Ne intereseaza ca, prin Procesul de Iluminare, sa-i ajutam pe oameni sa inteleaga ca ei nu sunt povestile lor, nu sunt actori intr-un scenariu scris de parintii lor, de cultura, sau de vremurile in care traiesc. Ei sunt doar cei care spun povestile.

Pentru a beneficia de o sedinta de Iluminare, vedeti detalii aici: Sedinte de vindecare prin medicina energetica samanica.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *