despre-medicina-energetica-samanica-extractia-energiilor-straine-din-corpul-nostru-energetic
Munay-ki

Despre medicina energetica samanica: extractia energiilor straine din corpul nostru energetic

despre-medicina-energetica-samanica-extractia-energiilor-straine-din-corpul-nostru-energetic

despre medicina energetica samanica extractia energiilor straine din corpul nostru energetic

Printre procesele de vindecare din medicina energetica a samanilor incasi se numara  procesul de extractie a energiilor intruse in campul nostru de lumina.

Ca parte a unui corp mai mare al lumii, suntem cu totii interconectati. Campul energetic al unei persoane se suprapune campurilor energetice ale tuturor celorlalti oameni.

Imaginati-va ca aruncati o pietricica intr-un bazin si vedeti undele care se propaga dinspre centru.

Acum imaginati-va ca aruncati o alta pietricica in bazin.

Undele produse de aceste doua pietre se suprapun si curand se vor intersecta, creand in apa aceleasi structuri de interferenta pe care campurile noastre energetice le creeaza in spatiu.

Noi interactionam energetic unii cu altii, tot timpul.

Unele energii toxice se pot cristaliza, devenind aproape obiecte precum lemnul pietrificat, care nu mai arde.

Aceste energii cristalizate se incrusteaza in corpul fizic, luand forme precum pumnale, sageti, sulite si sabii.

Samanii din Amazon cred ca energiile cristalizate sunt rezultatul magiei negre sau al vrajitoriei.

Aceste energii pot fi cauzate de furia, invidia sau ura indreptate spre noi, de o alta persoana.  De asemenea, pot fi ramasite energetice, amintiri ale felului in care am murit, am fost raniti sau ucisi in alta viata.

Evident ca familia, prietenii si asociatii nostri au cel mai mare potential de a ne aduce bucurie, dar si suferinta. Accesul lor direct la intimitatea noastra ne face vulnerabili la tradarea, furia ori invidia pe care le manifesta.

Un gand negativ din partea unei foste sotii ne poate penetra corpul de lumina ca un pumnal. Atunci cand intra in noi, aceste energii circula prin Campul energetic de lumina.

Sistemul nostru le recunoaste ca fiind straine si, in general, le distruge, la fel cum sistemul imunitar distruge bacteriile straine.

Totusi, atunci cand ne aflam sub un bombardament continuu de negativism, sistemele de aparare ale Corpului de Lumina pot fi coplesite.

Energia negativa directionata asupra noastra se poate cristaliza si poate ramane incastrata in corpul fizic. Acest lucru se intampla intr-o perioada de cateva saptamani sau luni.

Aceste energii nu ne apartin. Intrucat energia a devenit aproape materiala, trebuie extrasa manual. Extractia trebuie sa aiba loc doar dupa ce s-a curatat Campul energetic de Lumina a clientului, prin Iluminare.

La inceput, am crezut ca samanii din Amazon percep pumnalele, sulitele si sagetile infipte in clientii lor, pentru ca asemenea obiecte fac parte din viata lor zilnica.

Cand m-am intors acasa, m-am asteptat sa gasesc in Campul energetic de Lumina al clientilor mei obiecte care se potrivesc, mai mult sau mai putin, cu armele moderne-pistoale sau gloante. Spre surpriza mea, am gasit exact aceleasi simboluri pe care le-au descris vindecatorii din jungla.

Nu am inteles de ce e asa, pana cand m-am gandit ca sistemul limbic al creierului a evoluat in urma cu mii de ani, in vremurile in care stramosii nostri vanau animale si se ucideau intre ei, folosindu-se de cutite si sulite.

Repertoriul de imagini al acestei structuri antice a creierului a ramas neschimbat.

Creierul limbic percepe aceste simboluri, ad litteram. Atunci cand am fost tradati, spunem ca am fost loviti pe la spate, pentru ca, simbolic vorbind, acesta este adevarul.

Asemenea acte de tradare si emotiile intense care le acompaniaza creeaza un rezervor de energie stagnanta in Campul Energetic de Lumina.

Cu cat dureaza mai mult recuperarea in urma tradarii, cu atat aceasta energie dispune de mai mult timp pentru a se cristaliza.

In cele din urma, incepe sa ia forma unui pumnal infipt in spinare, pentru ca acesta este felul in care sistemul limbic percepe lucrurile.

Atunci cand suferim de infarct, aceste energii pot lua forma unei benzi de metal care strange inima, sau a unei capcane de otel, care tine sentimentele noastre prinse in stransoare.

In acelasi fel, abuzul sexual din primii ani ai copilariei apare adesea ca o sageata care strapunge abdomenul, intepand chakra in care salasluiesc sexualitatea si stima de sine.

Energiile negative sunt initial atrase spre noi, pentru ca in noi exista aceasta afinitate. Noi avem receptorii pentru captarea energiilor, la fel cum creierul are receptori pentru anumite substante chimice.

Atragem aceste energii, in acelasi fel in care atragem anumite tipuri de oameni. Fiecare forma de energie are o frecventa si o vibratie.

Furia poate penetra Campul nostru Energetic de Lumina, doar atunci cand vibratia pentru furie exista in noi-iar ura ne poate afecta, doar atunci cand exista ura de sine.

Energiile si entitatile intruse

O energie cristalizata se incrusteaza in corp. O entitate intrusa se incrusteaza in sistemul nervos central.

Energiile si entitatile intruse nu pot fi extrase folosind tehnica pentru energii cristalizate descrisa mai sus, deoarece acestea sunt fluide si se pot misca in corp. Este ca si cum ai incerca sa apuci apa.

Multe probleme psihologice si fizice sunt cauzate si exacerbate de catre entitatile intruse. Acest lucru produce adesea anxietate, depresie, dependente, toane si o multime de alte simptome.

O data ce entitatea intrusa este eliberata, clientul poate sa-si schimbe mai repede comportamentul si, adesea, se vindeca spontan.

Pentru sedinte de vindecare prin medicina energetica samanica, va invitam sa cititi si articolul: Sedinte de vindecare prin medicina energetica samanica.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *