Munay-ki

Constiinta vulturului

constiinta-vulturului

constiinta vulturului

Constiinta vulturului este cel mai inalt nivel de perceptie.

Cercetatorii creierului ar putea sa spuna ca cei care sunt in aceasta stare se afla predominant in unde delta, unde activitatea creierului este atat de lenta si de linistita, incat abia se misca acul EEG-ului.
Creierul nostru produce unde delta, atunci cand intram in somnul nostru cel mai profund  – o stare in care nu visam, fiindca suntem cufundati intr-un taram dincolo de cuvinte sau imagini.

Aici patrundem in mod constient, atunci cand vrem sa ne conectam cu Matricea Energetica Divina – CEL-ul universului si sa-i accesam intelepciunea, puterea si creativitatea.

Budistii numesc aceasta stare “o stare de gol”, iar Pastratorii Pamantului o numesc “locul cel linistit.”

Vulturul poate sa zboare sus, deasupra unei vai, acoperind vizual kilometri intregi de teren, dar, in acelasi timp, este capabil sa se concentreze pe un soarece aflat pe pamant, sa coboare vijelios si sa-l prinda in gheare.

Vulturul este simbolul nivelului celui mai inalt de perceptie, de unde putem vedea imaginea intreaga si toate detaliile, in acelasi timp.

La nivelul vulturului, experimentam faptul ca suntem parte din forta Divina atotvazatoare si atotcunoscatoare.

Vulturul este domeniul Spiritului, al Creatiei care inca nu s-a materializat. Atunci cand accesam aceasta stare, patrundem in “totul dintr-o data”, in atemporalitatea in care totul exista ca posibilitate si are potentialul sa se transforme in asa-numita realitate.

Aflandu-ne in constiinta vulturului, putem sa vedem in viitor si in trecutul indepartat, stiind lucruri pe care nu avem cum sa le stim, atunci cand suntem intr-o stare obisnuita de constiinta.

Aici putem sa ne cufundam constiinta in fluviul timpului si sa calatorim acolo unde midiile au pus stapanire pe un lac, consumand fitoplanctonul si provocand moartea pestilor si dezvoltarea excesiva a algelor.

Adica, ne dam seama ce se intampla, dar nu consideram ca ceea ce se intampla este “o problema.”

Pur si simplu, percepem tot ce e in jurul nostru si intelegem cum interactioneaza natura cu ea insasi.

Ne dam seama ca suntem inseparabili de midii, de pesti, de apa si de alge. In unime, nu vedem nimic care sa trebuiasca reparat sau eradicat, caci totul este parte din “ceea ce este.”

Noi suntem parte din lume, in toata frumusetea si complexitatea ei; nu vedem nicio granita intre noi, doar Creatorul si uimitoarea Creatie.

La nivelul vulturului, putem sa vedem ce se va intampla in viitorul nostru, ca urmare a alegerilor pe care le-am facut in viata.

Vedem moartea catre care ne indreptam si viata pe care o vom trai, calatorind pe acea traiectorie.

Nu intram in panica si nu incepem sa planuim cum sa schimbam traiectoria – doar o observam, o acceptam si ne simtim starea de unime cu ciclul vietii si al mortii, al inventarii, distrugerii si al reinventarii.

In constiinta de vultur, observam cum cauza comportamentului nostru actual s-ar putea sa se afle in viitor, acolo unde vom avea experienta atacului de cord si a mortii timpurii, care ne trage catre ea, pe o cale care include si consumarea de alimente cu multe grasimi si zaharuri si un stil de viata sedentar.

Stiind ca acesta ne este viitorul, putem alege sa pastram acea constienta, atunci cand ne revenim la un nivel mai intrupat de constiinta si incepem sa simtim o nevoie de a schimba ceva la bucata noastra de Creatie.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *