Visatori ai lumii, daca nu visam visul nostru, devenim victimele cosmarului colectiv

Publicat: 13 martie 2017
Comentarii: 2 Răspunsuri

Este o fraza care ii apartine lui Alberto Villoldo, unul din cei mai frumosi visatori ai acestei lumi. Lumea noastra are nevoie de visatori curajosi care sa-si viseze propriile vise. Nu pe ale altora.

Si mai ales, care sa se delimiteze de cosmarul colectiv al fricii si al conditionarilor.

Asadar, sa visam visul nostru, dragi visatori. Sa cream in interiorul si in afara noastra lumea in care vrem sa traim.

Daca vrem iubire, sa cream iubire.

Daca vrem frumusete, sa cream frumusete.

Daca vrem libertate, sa cream libertate.

Daca vrem sa respiram fara constrangeri, sa ne eliberam de ele.

Sa ne aducem aminte ca suntem visatori intru devenire

Sa ne aducem aminte ca avem puterea de a fi co-creatori. Sa ne aducem aminte ca doar alegerea noastra, constienta sau inconstienta, de a renunta la puterea noastra ne face sa credem ca nu putem crea si materializa ceea ce este aliniat cu sufletul nostru.

Sa ne aducem aminte ca atunci cand suntem aliniati cu Sinele nostru divin, devenim creatorii propriului vis. In care suntem cei care visam si cei visati in egala masura. Visatorul si visul, plecand de la aceeasi Sursa in care toti suntem Unul.

Sa incepem sa cream Visul sufletului nostru. Suntem in punctul in care ne putem asuma aceasta putere, la nivel individual si colectiv. Fiecare dintre noi, acolo unde suntem, facand ceea ce putem in acest moment.

Stiind ca atunci cand ne aducem pe noi insine, constient, cu inima si sufletul in ceea ce exprimam din cel mai profund loc al fiintei noastre, avem puterea infinita de a crea.

Sa construim o lume de visatori. Ca sa putem iesi din cosmarul colectiv in care ne aflam de mult timp. Poate fi mai simplu decat vrea mintea noastra sa creada. Si poti sa zici ca sunt o visatoare, dar stiu ca nu sunt singura…

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *