La plimbare…cu partenerul de afaceri

Publicat: 8 mai 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

V-ati gandit vreodata cum ar fi sa va invitati partenerul de afaceri la plimbare si sa aveti o discutie strict profesionala in cel mai curat, deloc formal si aerisit loc cu putinta, chiar in mijlocul naturii?

Nilofer Merchant a gasit aceasta modalitate prin care sa imbine sarcinile profesionale cu activitatea fizica. Despre beneficiile acestei interactiuni, regasiti mai multe in filmuletul de mai jos:

“Ceea ce faceti in acest moment va omoara. Mai mult decat masinile sau decat internetul si chiar mai mult decat mobilul la care tot vorbim, tehnologia pe care o folositi aproape in fiecare zi este aceasta, fundul dumneavoastra. In zilele noastre, oamenii stau jos aproape 9, 3 ore pe zi, ceea ce inseamna chiar mai mult decat dormim. A sta jos este o actiune la ordinea zilei, nu ne intrebam cat timp o facem, iar pentru ca toata lumea o face, nici nu ne trece prin cap ca nu este in regula. Din acest punct de vedere, statul jos a devenit fumatul generatiei noastre.

Desigur ca exista o serie de consecinte infricosatoare asupra sanatatii. Afectiuni precum cancerul de san sau de colon sunt direct conectate cu lipsa noastra de activitate fizica. 10 % mai exact, din ambele puncte de vedere. 6 % pentru bolile de inima, 7% pentru ambele tipuri de diabet, boala din cauza careia a murit si tatal meu. Acum, toate aceste statistici ar trebui sa ne convinga sa ne ridicam mai des.

Ceea ce m-a determinat sa ma misc a fost interactiunea sociala. Cineva m-a invitat la o intalnire, dar nu a gasit loc pentru a ne vedea in incaperea de conferinte si mi-a spus: “Maine trebuie sa imi plimb cainii. Ai putea atunci?” Mi s-a parut foarte ciudat si la prima intalnire chiar imi spuneam: “Trebuie sa fiu prima care adreseaza o intrebare.” Si iata ca am preluat ideea si am facut-o a mea. Asa ca in loc sa ma duc la o intalnire de cafea sau la intalniri in camere cu lumini fluorescente, le cer oamenilor ca intalnirile noastre sa se petreaca in timpul mersului, ajungand la o distanta de 20-30 de mile pe saptamana. Acest lucru mi-a schimbat viata.

Dar inainte de asta, ma gandeam ca trebuie sa am grija de sanatatea mea, de obligatiile mele, dar un lucru intotdeauna il anula pe celalalt. Asa ca acum, in urma a mai multe intalniri, am invatat cateva lucruri.

In primul rand, exista acest lucru minunat legat de iesirea din zona de confort. Fie ca este natura, fie ca este vorba despre exercitiu, pur si simplu functioneaza.

In al doilea rand si poate in cel mai reflexiv mod, avem de-a face cu gravitatea unei probleme in drumul nostru de dezvoltare personala, ajungand la concluzia ca lucrurile nu stau chiar asa precum le vedem. Si daca ajungem sa rezolvam probleme si sa privim lumea intr-un mod diferit, fie ca ne referim la afaceri, la probleme de mediu, la crearea unor noi joburi, poate ca reusim sa vedem cum sa reincadram aceste probleme intr-o alta rama pentru a le gasi rezolvarea. Deoarece totul s-a intamplat atunci cand am avut aceasta idee de a vorbi si de a merge.

Asadar, am pornit aceasta idee despre fund si voi incheia cu punctul cheie si anume mergi si vorbesti. Mergi in timpul unei discutii. Vei fi surprins despre felul in care aerul curat se potriveste de minune cu gandirea limpede, iar in aceasta modalitate, vom aduce in viata noastra o serie de idei noi.

Va multumesc.
(Aplauze).

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *