Ce ne invata copiii

Publicat: 9 decembrie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

ce ne invata copiii - Aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Circula pe Internet, in ultima vreme, un filmulet despre care se spune ca este cel mai vizionat film cu copii de pe Youtube. De fapt, numai daca ne uitam putin in dreptul filmului vedem ca a avut pana in prezent peste 250 milioane de accesari. Am stat si m-am intrebat oare ce a facut ca acest filmulet sa fie atat de iubit? Si desigur, raspunsul este evident, si o sa-l intuiti si voi dupa ce vizionati filmul:

Naturaletea, sinceritatea, exprimarea deschisa a sentimentelor, fara furie, seninatatea recapatata aproape instantaneu dupa un incindent dureros – toate acestea sunt lectii de dezvoltare personala pe care cei mici ni le predau in fiecare zi. Cred ca de aceea acest filmulet este atat de valoros.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *